03/10/2022

Mielenkiintoinen sisustus projekti

 

Tämän huoneen sisustaminen on ollut pitkä mielenkiintoinen projekti, jossa on pitkälti hyödynnetty kierrätyksen tärkeyttä. Tavoitteeni saada tilaan lämminhenkinen tyyli ja kodikkuus. Koti ja sisustaminen on ennen kaikkea tunneasia, ideat ja ajatukset tulevat suoraan sydämestä ja siitä mikä omaan kotiin on sopiva. 

 Väriharmoni pysyneen lämminhenkisyydessä käyttäen ruskeaa, valkoista ja roosaa. Pitsiverhoilla hiukan romanttisuutta. Rottinkikalusteet ja viimeisinpänä kirppariostona punottutuoli, niistä koostui sopiva ryhmä. Syksy omalta osaltaan tuo hyggeilyn , nautin istahtaa lukemaan ja kirjoittamaan iltojen iloksi. Niin oikeata lepoasentoa hamutessani tahdoin rahin huoneeseen. Sopivaksi vaihtoehdoksi ainoastaan tänne kävi luonnonmateriaali vesihyasintti/polystyreenistä  valmistettu rahi. 

- Edullisesti tyynyillä, vilteillä ja taljoilla saa vaikutettua lopulliseen kokonaisilmeiseen, joita onkin tarjolla jokaisen mieltymyksen mukaisia. 

Viereisen huoneen oleskeluun olisi vielä samat ajatuksen, joten rahin suunnitteluun ja hiukan syys uutta kunnioittaen senkin huoneen värejä. Meillä kokonaisuudessa kulkee pääväreinä musta, ruskea, beige, valkoinen ja harmaa. Puumateriaalia löytyy myös paljon. 
Ihan paras hyggehetki koostuu villasukista, kynttilöistä joita kiva laittaa takkaan, kun ei ole vielä tarvetta puita polttaa.  Ja aina muistetaan avotulen kanssa vain valvotusti ja lopuksi vaikka hyvä lehti/kirja. Siitä on tämä hetki tehty💓


Lämpöisiä ajatuksia viikkoosi💖

- Päivi -


8 kommenttia:

 1. Kodikkaan tuntuista teillä siellä. Meillä on mökillä samoja värejä paitsi ei rosaa ja pitsiverhoja. Vielä aika menee ulkohommissa ettei kerkiä paljon sisätiloissa tunnelmoida. Mutta sellainen aika vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Ja nautitaan vuodenaikojen tuomista puuhasteluista, totta kohta
   sinullakin aikaa enemmän sisäpuuhiin. Lupsakkaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Kivalta näyttää ja kutsuvalta. :) Nyt pitää vaan olla aikaa istuskeluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hih eilen illalla luin kirjaa ja hyvä etten nukahtanu tuolille😄

   Poista
 3. Olet lämminhenkisyyden hengetär!

  VastaaPoista
 4. Teillä on kaunista ja tunnelmallista. Kynttilät tuo valoa pimeisiin iltoihin.
  Hyvää viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä vuodenaika saa minut aivan hullaantumaan!
   Sinulle myös mukavaa loppuviikkoa!

   Poista