07/10/2022

Jakkarasta rahiksi / ihanat tyynyt ja huovat

 

Seuraavana kohteena onkin tämä huoneen vuoro ja samoin kuin viereisessä huoneessa paljolti kierrätys ajatuksella mennään. 

Ostin aiemmin kirpparilta kivan valkoisen jakkaran. Huoneeseen olen kaivannut myös rahia, että on mukava jalat heittää korokkeen päälle, vaikka telkkua katsoessa. Rahi on samalla monikäyttöinen kaluste, sillä se tarjoaa myös samalla ylimääräisen istuimenkin.  Sopivasti viikonloppu meillä lapsosia, niin heidän puuhiin lisä istuimet ovatkin tarpeen. Jakkarasta kätevästi pikku vaivalla sopivan näköinen rahi tähän huoneeseen kehkeytyi, kun pikku talja istuimen päälle ja valmista tuli!

 🌸

Huone toimii vierashuoneena ja muutenkin oleskelutilana. Syysuutta piti  hiukan hankkia antamaan tummempaa sävyä loppuvuoteen. Harmaita tyynyjä,  lisäksi tumman harmaan ja valkoisen viltin. Tyynyt ja viltit on helppo tapa vaikuttaa sisustukseen ja kodin kokonaisilmeeseen. Mikä onkaan nyt kiepsauttaa viltti ympärille, kahmaista tyynyt kainaloon, jalat rahille ja leffa pyörimään. Olen monesti sanonutkin, että meillä sohvat olisivat alastomat ilman tyynyjä, huopia ja taljoja. 

Pidän lyhdyistä ja valoista, meillä ne samalla toimivat osa yö valoinakin. Kukkia ajattelin hankkia tähän tilaan lisää, viherkukista yleisesti huokuu se kodikkuus. 











Syksyn hetkiä viikonloppuusi!

- Päivi -


4 kommenttia:

  1. Tyynyt kainalossa on vaikea neuloa! ;D

    VastaaPoista
  2. Muhkean näköistä pesää olet rakentanut! Kyllä tuolla kelpaa rentoutua hyvän leffan ääressä.

    VastaaPoista