25/10/2022

Kodin lämpöiset hetket❤️ uudet saunatekstiilit

 Tekstiileillä kutsuvaa ilmettä tilaan kuin tilaan!

Sauna on usealle tärkeä tila kodissa ja kesämökillä, kuin myös mukaan lukien taloyhtiöiden yhteiset saunat. Meillä tämä tila herää eloon kesän jälkeen kotona, koska mökillä tulee saunottua kesällä useammin.

 Ja syksy saa kotona saunan aina uuteen eloon, tällä kertaa uusilla saunatekstiileillä. Mukavaa vaihtelua, tyyliä ja piristävät ilmettä. Lyhdyillä ja valoilla tunnelmaa, meillä aidot kynttilät palavat silloin, kun itse olemme niiden läsnä. 

Innostuin muutama vuosi sitten Hamam -pyyhkeistä, joten piti taas yksi ostaa, ovat kevyitä, helposti kuivuvia ja tuntuu että ne vaan paranevat pesu pesun jälkeen. Itse myös uimakassiin uimahalliin pakkaan pyyhkeen mukaan, vien vähän tilaa. 








Pientä arjen hemmottelua on myös jalkakylvyt ,kuorinnat ja voiteet. Rentouttavat, virkistävät jalkoja ja kosteuttaa kuivaa ihoa. 


Pienistä arjen ilosta nauttien💗

- Päivi -


2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelman saa ilman muuta aidoista kynttilöistä. Meillä on kotona myös sauna mutta kun mökillä valmistui tämä puulämmitteinen niin emme muualla enää sauno. Nytkin mennään taas viikonlopuksi. Minulla on myös kaksi näitä Hamam pyyhkeitä.
    Jalkakylvyt on kyllä luksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila🧡
      Sauna on kyllä niin rentoutumisen ykkös paikka.
      Ihanaa pääsette mökki saunan mukaviin löylyihin.
      Niinpä pikku arjen hemmottelut ovat niin luksusta🤗

      Poista