17/10/2022

Mööpelivalssi VOL 2 - uusi oleskeluhuone!

 

Uudelleen järjestelyllä selkeyttä, avaruutta, tilavuutta ja ennen kaikkea toimivuutta. Ja parasta on, että vaivanpalkalla saa mieluisaa vaihtelua!

Edellisessä postauksessa kirjoitinkin kuinka tehotiimin kanssa huonekalut valssasivat huoneesta toiseen. Ajatus lähti, että makkari ei kaipaa niin suurta huonetta ja iso oleskeluhuone olisi kiva. 

Niinpä tästä huoneesta suoriutui tila oleskeluun, yöpymiseen lapsille jolloin lattialle mahtuu isompikin siskonpeti ja sohvilla tilaa, askartelupöydällä mukavaa puuhastelua, kuntopyöräkin pääsi odottamaan kuntoilijaa, päätin ottaa pyörän päivittäiseen käyttöön myös itse.  Takkatulen/kynttilöiden hyggeilyä ja oleilua pitävä huone. Joten kaikki samassa, itse olen nyt enemmän kuin tyytyväinen. 

Tyynyillä, vilteillä, taljoilla, led-valoilla, somisteilla ja viherkasveilla saa helposti luotua omaa näköä. Ja Lulu kissakin maastoutunut taljan päälle rennosti. Väriharmonia pysyy valkoisen, ruskean ja mustan tiimoilla. Jolloin makuhuoneen kanssa kokonaisuus näyttää nyt minun silmään paremmalta.


















Lupsakkaa alkavaa viikkoa😊
- Päivi -


10 kommenttia:

  1. Järkevä valinta vaihtaa huoneiden paikkaa! Itse en ole koskaan ymmärtänyt, miksi makuuhuoneen pitäisi olla iso. Minusta sinne ei tarvitse mahtua muuta kuin sänky, mutta oleskelutiloissa on kiva olla neliöitä enemmän. Olet taas loihtinut niin tunnelmallisen tilan, että tuolla kelpaa koko perheen viettää aikaa ja ottaa vieraitakin vastaan.
    Mukavaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🤗 Olen niin innoissani tästä uudesta järjestelystä ja toimivuudesta. Tuli tehtyä paras järkkäys ikinä! Ja onneksi oli tehotiimi apuna niin muutos tapahtui kädenkäänteessä.
      Iloa sinulle viikkoosi ja mukavia puuhailuita🥰

      Poista
  2. Vaikuttaa tosiaan järkevältä ja tarpeestahan tuo lähti. Tilaa yökyläilijöille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä nyt on tilaa kaikille yhdessä touhuta mitä haluaa ja mikä parasta yöviraille tilaa🤗 Lapset tykkäävät yhdessä puuhailla omia juttuja, niin hyvä idea oli tämä muutos.

      Poista
  3. On tosi viihtyisää ja kaunista,myös edellisen postauksen kävin lukemassa.
    Näyttää hienolta ja värit sopii sisutukseen hyvin.
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🥰 olen itsekkin niin innoissani tästä tuulahduksesta!
      Mukavaa viikkoa sinulle🍁

      Poista
  4. Hyvältä kuulostaa ja näyttää. Meillä on sellainen juttu että huoneita ei voi muuhun järjestykseen asettaa ja ei ole kyllä tarvettakaan remontin myötä se tuli kaiketi silloin tehtyä. Mutta yritän verhoilla ja matoilla saada jotain aikaiseksi. Pidän erityisesti tuosta rönsyliljan ja kynttilöiden tuomasta tunnelmasta. Ihanaa että kaikki ovat tyytyväisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä verhoilla, viherkasveilla, valoilla ym saa kivaa muutosta vuodenaikojen mukaan.
      Kiitti, nyt sai meillä päätökseen noiden kahden huoneen lopullisen järkkäilyn vähäksi aikaa, myöhemmin remontti jatkuu yläkerrassa.
      Ihanaista viikon jatkoa ja mukavia puuhailuita🍁

      Poista
  5. No jo vain siellä on valssattu oikein kunnolla... eikä kuntoilu ole jäänyt pelkkään tanssiiin - kun kuntopyöräkin saa päivittäin rullausta - upeaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuli joo valssit valssattua kerrakseen😂 ja aloitin myös joka päiväisen kuntopyöräilyn ,kun pyöräkin sai nyt tilavamman paikan.

      Poista