22/10/2022

Ihanat harmaat kirpparilöydöt


 Kierrätyksestä taas kiitollisena!

 " Harmaa harmaa sen on varmaa"  Olohuoneen remontin tuoma harmaa väriharmonia houkuttelee minut haalimaan tietenkin siihen värisävyihin sopivaa somistetta. Olen hullaantunut erilaisiin koreihin/tarjottimiin. Olohuoneen kahvihetkiin löysin kirpparilta ihanan harmaalla kankaalla olevan koritarjottimen. Syys saa minut leipomaan myös ja eilen tulikin tehtyä  mustikkapiirakka kahvin kera.  Ihan paras lemppari mustikkapiirakka ohje: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/helppo-mustikkapiirakka






Mutta mitä toi tullessaan muutamat aamupakkaset, kun maa oli huurussa aamulla? No sen, että kirppariostos harmaa ihastuttava kotitonttu pääsi tutkailemaan olkkariin, niin myös lauma viimevuonna ostamia harmaita peurojakin asettuivat laumaansa. Ja sen, että olen ostanut muutamat joululahjan ja ostin jopa joululehdenkin. 







Ehdottomasti syksyn/talven parhautta on glögi. On tullut monet retket jo tehtyä eväskopan kera ja kuksista kuuma glögi on niin hyvää! Tänään olimme mökillä tekemässä syyshommat ja glögitauko tottakai laiturilla. 




Mukavaa viikonloppua!
- Päivi -


5 kommenttia:

  1. Loppuvuosi tuo tullessaan kaikenlaisia ihanuuksia🥰

    VastaaPoista
  2. Harmaa sopii hyvin joulua edeltäviin kuukausiin; ei ole vielä liian jouluinen väri noissa tontuissakaan. Glögiä ei ole tullut itse vielä maisteltua, mutta ehkä voisi jonain kylmänä iltana kokeilla.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä harmaat söpöt tontut sopivat hyvin talven ajan kotitontuiksi🤗
      Minun pitääkin rientää huomenna ostamaan lisää glögiä,tulikin mökki reissulla hörpättyä viimeiset.
      Kiitos samoin iloa alkavaan viikkoosi🍁

      Poista
  3. Harmaa on tyylikäs ja harmoninen väri ♡ Kotitontut ovat ihania ♡ Glögiä on nautittu jo muutaman kerran ja se on lämmittänyt mukavasti koleina päivinä. On kiva maistella erilaisia glögiä. Omaa suosikkiani en osaa nimetä,kun kaikissa on oma hyvä ainutlaatuinen glöginmaku. Onko sinulla jokin erityinen lempiglögi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä glögi on niin parasta😍 ja on tullut maisteltua eri makuja, mutta voiton vie aina se perinteinen maku.
      Ihanaa elää vuodenaikojen hurmoksessa ja innostua sen ajan ihanuuksista!
      Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle🍁

      Poista