14/10/2022

Mööpelivalssi VOL 1 - uusi makkari!

 En olisi reilu viikko sitten uskonut tätä vielä todeksi!  Viime viikonloppuna ideat lähtivät valloilleen ja lastenlasten kanssa ne lähtivätkin ihan lapasesta. Meillä oli niin tehotiimi viikonlopun ja niin lähti homma käyntiin. Heidän kanssa juteltiin, että olisi kiva sellainen iso oleskelutila/yöpymishuone. Meidän makkarinhan ei tarvitse olla iso huone. Joten homma laitettiin käyntiin, vaihdettiin kahden huoneen kalusteet keskenään, oli kerrassaan mööpelivalssia😂 Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun porukalla heiluttiin. 

Makkaristahan tuli nyt kivan avara, koska on osaksi alakertaan avonainen tila. Sekin hyvä tässä, kun lämpö kiertää paremmin tähänkin huoneeseen, joutuu nykyään energian kulutustakin miettimään. Meillä lämmitys pelaa ilmalämpöpumpulla ja kahdella takalla. 

Väriharmonia tässä huoneessa pysyy harmaan, valkoisen ja mustan tiimoilla. Kivoilla valoilla saa omanlaista tunnelmaa. Voin muuten sanoa vaihtelu virkistää😊 Nyt taas ne minun lempi lausahdukseni " tästähän voisi taas innostua" ja " lopussa kiitos seisoo" 

Jyväskylä reissulta ostin seinälle ison unisiepparin ja jättilaukan oksia  ripustin makkariinkin. Monikäyttöisillä sisustustikkailla säilyttää niin vaatteet kuin somisteet. 











Viikon verran flunssaa poteneena tulikin testattua loikoillessa uusi makuhuoneen sängyn paikka kunnolla katsellen telkkua, lueskellessa ja huilatessa. 
 



Lupsakkaa loppuviikkoa ja pysy terveenä💗
- Päivi -

 

6 kommenttia:

  1. Wow... kylläpä olettekin "tanssahdelleet" komiasti ja ihanat apurit olleet touhussa mukana - toipumista flunssaan ja eloa lokakuisen suloista viikonloppuunne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mööpelithän siirtyivät todellakin kuin tanssi, kun
      oli huippu apulaiset. Sitkeää on tämä flunssa, jospa viikonloppuna tauti
      olisi tipotiessään.
      Ihanaisen ihanaa viikonloppua myös sinulle🥰

      Poista
  2. Mitääh? Olen minä täällä käynyt, mutta on vissiin jäänyt kommentoimatta. Pahoitteluni.
    Pikaista paranemista ja ihanaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiekkö nouhätä en minäkää aina ole kommentoinut, mutta kiva käydä
      aina lukemessa. Kiva kun olet käynyt täällä🥰
      Ihanaista viikonloppua ja thänks yritän päästä tästä hitsin
      flunssasta eroon.

      Poista
    2. Lentoliput hankittu - pääset vilkuttelemaan keskellä päivää... ♥

      Poista
    3. Oi ihanaa minähän vilkuttelen❤️

      Poista