13/10/2023

Pilareiden maalausta - hyödyllistä tilankäyttöä

 Tämä syksy on herättänyt minut vahvasti pintaremontin hurmokseen. On tapetointia, maalaamista ym. sisustus puuhastelua jotka ovat mielekästä. Todellakin kotimme on kuin "elävä koti" , kiitos Repolaisen blogista aiemmin kirjoittamasta kauniista maininnasta. Talo elää meidän tarpeiden ja ideoiden mukaan. 

Mies teki remonttia tähän tilaan vuosia sitten. Väliseinät pois ja jäi kauniit pystypilarit jotka maalasin nyt mustaksi, saivat siis tummemman sävyn. Huone on puoliksi avoinna alas asti, näin ollen lämpökin kiertää talossa hyvin ja on lämmityksenkin kannalta ekologisempaa. Muutenkin talossamme ei ole ovia, kuin tarvittavat ulko-ovet ja sauna/wc osaston ovet. 

Aiemmin tässä tilassa oli kaksi erillistä huonetta seinät välissä. Nyky tarpeisiin avonaisuus on se mitä haluttiin, toinen huone on nyt lastenlasten vieras huone meidän makkaria vastapäätä. Muutenkin kiva illalla lasten kanssa rupatella ja nukahtaa, kun näemme toisemme. Telkku kääntyy ympäri tarpeen tullen kumpaankin huoneeseen nähtäväksi.


 " Talo tehdään seinistä ja parruista.
 Koti rakennetaan rakkaudesta ja unelmista💗  - Loppu viikon terveisin -


8 kommenttia:

 1. Mustat parrut näyttävät tilassa todella kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Maalia pintaan niin muodon muutos valmis!

   Poista
 2. Maalaamamalla saa äkkiä uusittua ulkonäköä ja siistittyä vanhoja pintoja.
  Kuulostaa kivalta kun telkkaria voi käännellä sopivasti 🙂
  Moni juttu on vain järjestelykysymys ja hoksaamisesta kiinni. ☘️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Niinpä pikku muutoksilla saa paljon hyödyllisiä ideoita.
   Ja kiva tehdä muutoksia juuri sen hetken tarpeiden mukaan🙂

   Poista
 3. Oih - melkein tekisi mieli avata meidänkin kattopuut näkyville yläkerrassa....
  Ukkokulta teki niihin (mataliin osiin) "mittatilaus" vaatehuoneet... olivat ihanan sopivat lapsille... nyt ovat sitten "TÄYNNÄ" kaikkea, mitä ei voi pois heittää, mutta mitä kukaan tuskin koskaan tarvitsee... tai eipäs - kyllähän lapsenlapset sieltä kaivelee vanhempiensa leluja.... aikamatkaa kai voi tehdä niinkin!! Polly pocketit sieltä viimeksi löytyi.... syyspäivien iloja toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiekkö aikamatka ja muistot ovat tärkeitä❤️
   Olen säästänyt myös laatikkoon lasten piirustuksia,askarteluita ja omia lapsuuden juttuja, kyllä on niitä lastenlasten kanssa mielenkiintoista tarkkailla.
   Ihania syyshetkiä viikonloppuusi🍁

   Poista
 4. Kylläpä musta maali muutti tilan ilmeen kerralla toiseksi! Meillä on muuten ihan samantapainen talo kuin teillä eli ilman väliovia noita mainitsemiasi lukuun ottamatta. Lämpö leviää tasaisesti kaikkialle, eivätkä turhat kynnykset ja ovet ole tien tukkona.
  Mukavaa lokakuun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰 just tälläiset on kivoja muutoksia.
   Kiva kuulla että teilläkin samantyylinen kodin sisusta, jotenkin helppoa ja monipuolista, kun turhat esteet ovat poissa.
   Kaikkea hyvää viikonloppuusi ja syksyisiä hetkiä🍁

   Poista