24/10/2023

Mieluisat hankinnat ja lipsahdus ostoskin!

Vihdoin pääsin ostamaan lisää ja tuli sitten myös tehtyä lipsahdus ostoskin, en voinut millään vastustaa!

 Niinhän siinä sitten kävi, että en voinut eteläsuomen reissulla vastustaa kauniita kierrekynttilöitä. Vaikka niin tein lupauksen, että en osta yhtään kynttilää ennen kuin olen polttanut kaikki entiset. Aikani niitä ihastelin kaupassa ja niinhän ne sujahtivat ostoskoriini muitta mutkitta. Ovathan ne kauniit, sopivat kattauksiin ja pöydälle liekillään iloa antamaan. 

Mutta toisin taas kävi näiden kanssa, lupaus piti! Olin kuin pikku tyttö karkkikaupassa valkatessani lautasliinoja. Hyvä minä käytin kaikki entiset ja hyvillä mielillä sai taas ostaa erilaisia jemmaan ja käyttöön. Nyt on taas joka lähtöön erivärisiä ja saa taas kattauksen iloksi laitella. Pöydällä on aina esillä myös ostamani servettiteline, jonka maalasin valoiseksi. 

Tunnustan olen oikein "servetti hörhö" 😂

Lautasliinoilla/taitoksilla, lautasilla, laseilla, kynttilöillä, kukilla ja somisteilla omanlaista näköä kattauksiin. Yhteen aikaan käytin pöytäliinoja, niistä olen luopunut melkein kokonaan. Paitsi jos on nyt jotkut juhlat, niin silloin kyllä liinan asettelen pöydälle, saa juhlavan tunnelman. 


- Tunnelman hetkiä viikkoosi -


13 kommenttia:

 1. Kauniita liinoja ja taitteluita. En kyllä minäkään olisi voinut noita kynttilöitä vastustaa. Kivasti käyvät tunnelmaa tuomaan kattauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi opetella joku päivä uusia taittelu malleja. Nuo kynttilät ovat niin kauniit, että eihän niitä raaski polttaakaan heh!

   Poista
 2. Voi miten nättiä. Erittäin hyvä päätös ja periaate käyttää ensin vanhat varastot ja vasta sitten hankkia uutta, MUTTA... kyllä siitä pikkuisen voi lipsahtaa, koska vaihtelu virkistää ja tuo hyvää mieltä. Minä olen myös saanut hyvin otetuksi itseä niskasta kiinni ja pakottautunut olemaan hamstraamatta tavaraa. 🙂

  Tosi kauniit kierrekynttilät ja tuo ihastuttava serviettitelinekin viehättää silmää. 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin se lirpsahdus sattui! Vaikka kuinka päätin, että poltan ensin kaikki kaapin hyllyllä odottavat yksilöt. Mutta sentään lautasliinojen kanssa kävi toisin heh!

   Poista
 3. Minäkin tein eilen servettihankintoja. Olivat tarjouksessa eli Havin servetit, iso pakkaus, maksoivat 1€ ,eli olivat tosi edullisia. Kauniita kynttilöitä olet myös hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, juku loisto ostos sinulla edullisesti! Nyt sitten on pitkäksi aikaa iloa kattaukseen.
   Kynttilät kiitos on niin syys iloja!

   Poista
 4. Kaunis kattaus ja kynttilät ovat kauniita,ne tuo valoa ja iloa syksyn pimeisiin.
  Hyviä löytöjä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uudet ostot piristävät aina🙂
   Voi kuinka kaupoissa on toinen toistaan ihanempia kynttilöitä,
   nyt kiiruusti polttamaan entiset pois, että pääsen ostamaan uusia😂

   Poista
 5. Kauniit kynttilät ja servetit ja ihana tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syys/talvi saa aikaa uskomattoman tarpeen haalia
   ympärilleen lämpöä ja tunnelmaa🥰

   Poista
 6. Sekopää servetteihin... niitä on jo koko lipastollinen, mutta silti kaupassa aina sellaisia, joita ei vielä siellä lipastossa... voi klups... yritän ottaa nyt tosissani sinusta oppia... mutta toisaalta tässä jo ajattelen, että kun en sorru lainkaan kynttilöihin - niin kai minä muutamat servetit, heh heh.... lopetan tämän kommentoinnin toivotellen Viikonloppua "tuntia pidempää"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saat ihan luvan kanssa sortua😂 kerran et hamstraa kynttilöitä.
   Hih nyt innolla ulkolyhdyissä poltan kynttilöitä..niin pääsen ostamaan uusia🤣
   Huikeaa halloween viikonloppua sinne...

   Poista
  2. Niin ja tosiaan tuntia pidempää😍

   Poista