03/10/2023

Luonnonmateriaali hulluus!

Luonnonmateriaalit miellyttävät silmää ja luovat omanlaista kodikkuutta.  Puu, kivi, rottinki, juutti, meriruoho, olki ja kävyt ovat meillä paljon käytettyjä materiaaleja sisustuksessa. 

 Luonnonkivi on monipuolinen materiaali, joka henkii yksilöllisyyttä ja aitoutta, koska jokainen kivi on ainutlaatuisen erilainen. Minä joka haalin luonnonmateriaaleja sain lenkillä yksinkertaisen idean. Ei muuta, kun kotoa hakemaan pieni kangaskassi ja keräsin kauniita luonnon aarteita tien varrelta mukaani. 

Ja kuinkas ollakaan pesin kivet, asettelin matalaan lasivaasiin ja kynttilän upotin kivien syleilyyn. Ja näppärästi sointuva somiste olohuoneen väriharmoniaan. Kätevä lahja idea myös! 

Kuin myös keittiön tasolle valkoiselle kolmiosaiselle lautaselle kynttilä ja kivet. Yksinkertaisen kaunista!

Edellis lenkkireissulta tulin kotiin taskut täynnä käpyjä. Luonto antaa meille arvokkaita aarteita. - Lokakuun alun tunnelmaa viikkoosi -


6 kommenttia:

 1. Silmää hivelevän kaunis asetelma 💛 Pallokynttilässä on sitä jotain.
  Mainio idea ottaa luonnonmateriaalit (ilmaiseksi) suoraan luonosta. 🌿
  Rakastan käpyjä 🐿
  Ajattele että juuri join aamukahvin tuollaisesta harmaasta mukista 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Luonnon aarteet ilmatteeksi iloksemme keräämme!
   Kävyt ovat myös niin ihania. Ja juuri metsässä ihastelin kuivia kelopuun käkkyröitä, kohtahan minä mekin rahjaan kotio tosta metsän laidalta.
   Ihanaa sinulla sama muki, noita mukeja meillä on kaksi lempiväreissäni (harmaa ja vaaleanpunainen)
   Mukavaa viikkoa ja puuhasteluja sinne!

   Poista
 2. Lokakuu loiskuttelee jo sateineen - sinä kynttilänvalossa hörpit sisäistä lämpöä - kyllä on tunnelmallista!! Jotenkin veit minut ihan merelle.... en tiedä miksi... ehkä kivet johtavat minut kuulemaan aaltojen ääniä. Minäkin rakastan luonnonmateriaaleja - tuohi on kivien lisäksi yksi ihan lemppari ja puutikut, miten nekin voivat olla niin uniikin erilaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy herättää kaikki aistit taas valloilleen! Ihanaa rakastan merta, sitä täällä
   sisämaassa niin niin harvoin näkee, niin telkussa useasti merimaisemat pyörivät ilokseni. Tuohi on myös aivan ihana materiaali, tuoksuukin niin hyvälle.
   Iloa viikkoosi!

   Poista
 3. Aamulla satoi vettä ja nyt paistaa aurinko. Voisin lähteä ulos vähän kuvailemaan, sillä mitä sitä ei tekisi välttääkseen sipulien kuorimista...
  (Repolainen, olisiko ekan kuvan palmu syynä meriajatukseen?)
  Mieluisaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin ihme aurinko esiintyi, ja kyllä muuten ulkoilu voittaa vuotavat silmät sipulin leikkuu sijaan. Niinpä palmut ja meri johdattaa minutkin harvinaisiin herkkuihin täällä sisämaassa.
   Mukavia hetkiä päivääsi ja viikkoosi!

   Poista