15/10/2023

Syksyinen veranta

 Syksyinen hiljaiselo rantautunut verannalle ja altaanpatiolle. Kalusteet suurimmaksi osaksi siirretty odottamaan ensi kevättä. Pöytä ja tuolit jäivät lumeen tuloon asti paikalleen patioille. Lyhdyssä iltaisin kynttilä lepattaa valollaan.  Allas odottaa kaihoisasti ensi kesän uimareiden iloisia mulskahteluja.  

Vuodenaika jolloin callunat, lyhdyt, syysvalot ja kynttilät vuorostaan asettuvat aloilleen myös verannalle. Puiden lehdet hiljalleen leijuvat alas, kurkiaura äänellään toivottaa, että nähdään ensi keväänä, sateen ropina, tuuli ja onneksi välillä aurinkokin ilona. Saunailtojen vilvoittelu verannalla viltin syleilyssä kuunnellen syysääniä metsästä kynttilän valossa. 

Takorautaiseen kukkatasoon mietin lyhtyä, niin pallovaasihan onkin sopivan kokoinen muodoltaan, valot loistavat illan tunteina loisteliaasti. 

- Tartutaan näihin hetkiin - 


Lyhdyn sisällä servettitekniikalla koristelu lasipurkki valojen kera. Pieniä kivoja yksityiskohtia. 


Auringonkukat antavat keltaista iloaan vielä kauniilla kukillaan. Isossa karhulasipurkissa led-kynttilä luo kauniisti tunnelmaa. Täytyykin kirpparilta haalia karhupurkkeja lisää, saisi niistä kauniin rykelmän ulkotiloihin kynttilöiden kera
Syys ja villasukat ihan parasta💛


💛


15 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma kuvissa. ❤️🕯

  VastaaPoista
 2. Tuo tunnelma minkä lyhdyt ja valot syksyisin tuovat onkin ihan parasta.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tunnelma. Niin kaunista että pistää huokaisemaan ihastuksesta. 🌻🌻🌻

  VastaaPoista
 4. Sinä olet kerkinyt jo loihtimaan vaikka mitä tunnelman saamiseksi Kyllä minunkin pitää kaivaa jotain kivaa esille . Kynttilöitä olen jo poltellut sisällä tavallisia ja ledejä . Mennään pitkästä aikaa mökille yötä ja vien mennessäni myös sinne jotain .
  Tuo pyöreä lasikupu on kiva alusta missä se on , on minullakin mökillä jossain vajassa käyttämättä hyvin olet keksinyt sille käyttöä . Minunkin pitää katsoa missä se on ja jos löytyisi vielä kiva lasinen juttu kirpparilta niin mikä ettei .
  Tunnelmallisia hetkiä viikkoosi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila!
   Syys on jotenkin levollista aikaa, kun saa syystyöt tehtyä ja on aika pysähtyä!
   Illan hämäryys ja pimeät yöt päästävät valot valloilleen, kiperä halu saada valoa ja tunnelmaa.
   Tuo lasikupu sattui niin sopivasti tuohon takorautaiseen kukkatelineeseen, on kuin maapallo loisteellaan.
   Ihania hetkiä mökille ja tunnelmallisia hetkiä!

   Poista