03/09/2022

Altaalle ja verannalle on laskeutunut syys🧡


Altaalle ja verannalle myös iltojen hämäryys tuo valopilkuiksi lyhdyt ja kynttilät. Vuodenaikojen vaihdos tuo mukanaan aina jotain houkuttelevaa ja uutta mitä odottaa. Hämärien iltojen hiljaisuus vain kurjet huutavat pellolla ja rannalla, lyhdyissä kynttilät lepattavat ja valot palavat. On aika nauttia nyt tästä, näinhän sitä sanotaan "aikansa kutakin". 

Altaalla uimakausi alkaa olemaan päätöksessä, vesi viilentynyt huomattavasti. Kyllä onkin kesän aikana tullut ennätys määrä uitua ja nautittua olosta. Hankin uimahalli rannekkeen kymmenelle kerralle, jospa syksyn mittaan tulisi siellä käytyä. 

Kukat ovat verannalla kukkineet kauniisti ja edelleenkin ovat silmänilona, annan kukkia niin pitkään kuin mahdollista. Myöhemmin ostan kanervat ja tuon maitotonkan verannalle ja teen tonkkaan syysasetelman.  


Syksy tuo tullessaan myös sen, vaikka itsellä on lyhtyjä ja valoja vaikka muille jakaa, niin houkutus on ostaa uusi/uusia. 

 Kahta paikalliskauppaa (Löytötex ja Tokmanni - ei kaupallista mainontaa) hyödyntäen ostin muutamalla eurolla ajastimella toimivat led-kynttilät sormiparistoilla. Ovat kaunis iltojen ilo ja valaisevat kauniisti.  Kauppojen hyllyillä alkaa olemaan syksyn myötä  enemmän erilaisia valoja ja kynttilöitä. Suuri houkutus ainakin itsellä kävellä niiden ohitse😂 Venetsialyhtyjä ostin somistamaan ulkokatosta, niitä onkin tarjolla monen värisiä isoja ja pieniä. Kierrätystä hyödyntäen jatkokäytän ne aina tuikkukynttilöille. 
Syyskuun tummenevien iltojen tunnelmaa sinulle!

- Päivi -


8 kommenttia:

 1. Näyttää kauniille ja tunnelmalliselle! Led-kynttilät ovat turvallisia käyttää. Kauniita syyskuun päiviä sinulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos syksy tuo oman tunnelma ripauksen iltojen hämäryydellään.
   Nautitaan syystunnelmasta ja iloa sinulle myös syyskuun alkuusi!

   Poista
 2. Kaunista tunnelmaa ja hienoa, että kierrätys on sinulla aina tärkeässä roolissa! Mukavaa syyskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kierrätys kulkee aina arjessa mukana.
   Ja syksy tuo sen oman tunnelman iltojen hämärtyessä.
   Iloa syyskuun alkuusi ja mukavia hetkiä🍁

   Poista
 3. On tosi tunnelmallista ja kauniita. Led-kynttilöitä on
  mukava polttaa ja ne tuo valoa pimeään iltaan.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🍁
   On ollut kyllä ilo kaivaa lyhdyt ja kynttilät taasen esille.
   Sinulle myös hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Oih - hyvä suunnitelma uimakauden jatkumiselle on sarjakortti!!
  Minäkin elän toivossa, että tulisi talvella pulahdeltua useammin, kun äitini muuttaa aivan uimahallin lähelle - hänelle jo katsottiin allasjumpparyhmiä... niihin en vielä pääse, hih!!
  Minäkin rakastan led-kynttilöitä... naapurimme tuikusta syttynyt palo vuosia sitten sai luopumaan tuikuista ja oikeista kynttilöistä, mutta en ole ehtinyt omia kaivaa lainkaan esille... jääköhän tämä syksy kynttilötunnelmaltaa väliin... no, ennätän ainakin aamutuimaan aina ihailemaan sinun kertakaikkisen ihanaa lyhtytaidetta - sekin terapoi! Syys tunnelmia tupaanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva sinullakin samat suunnitelmat uimisen suhteen. Hih! nyt ,kun saan itseni sinne uimahalliin,kotona oli niin helppo mulahtaa lähtemättä minnee😂
   Totta oikeiden kynttilöiden kanssa saa olla tarkkana, täälläkin ainoastaan valvotusti poltan sisällä. Led-kynttilät ovat niin helppoja ja vielä kun saa ajastettuakin.
   Syys on ihanaa hyggeaikaa tunnelmointiin🧡
   Nautitaan ja eletää hetkestä. Sanoin iloa viikkoosi🥰

   Poista