31/08/2022

Mökillä syksyn tuntua🧡

 

Omanlainen kesän haikeus, toiveikas syksyn kosketus jo lähellämme. Mökkikauden päätös siinä määrin, että ensi kesänä sitten yövymme mökillä taas. Valmistautuminen syksyyn myös mökillä kynttilöiden ja lyhtyjen myötä. Takkalyhty on kaunis hämärässä, kirjanluku tuokio huovan mutkassa villasukat jalassa, hetket veneillen ja laiturilla istuskelut. Viime viikonloppuna olikin kaunis ilma mökillä oleiluun saimme ammentaa itseemme vielä auringon säteiden ilot venetsialaisten merkeissä.

Luonto on vielä kauniin vihreää ja vehreää. Kohta leijuu lehdet maahan ja lämpötilat ovat nytkin jo huomattavasti laskeneet tuoden mukanaan syksyn raikkaan tuulahduksen. 

Se mitä mökkeilystä tulen kaiholla kaipaamaan on aamujen ja iltojen kauniit värinäytelmät auringon laskun ja nousun myötä. Sekä saaren hiljaisuutta vain lintujen viserrykset ovat läsnä, mökin hempeää tunnelmaa ja veden äärellä oloa. Annamme tilan nyt syksylle sen tuomille omille ihanuuksille, joka vuodenajassa on se oma onnen avain💓

- Ihana kesä ja aurinko, on aika tehdä tilaa syksylle - 🧡

- Päivi -


2 kommenttia:

 1. Miten lämmin tervetulotoivotus Syyskuulle...
  Hih.. minä tervehdin vain villasukin, sillä ne oikeasti laitoin aamulla jalkaan ensimmäistä kertaa piiiiiiiitkään aikaan - kai selattialämmitys olisi syytä jo napsaista päälle, mutta jotenkin pohtii ja miettiin oikeasti energian säästämistä... se on nyt niin puheissa!!
  Lehtien värileikkiä odotellaan jo täälläkin ja posketkin alkavat leikkiä ulkoilessa punehtuen - koskahan pieni huuru pääsee hengittäessä ilmoille... täällä toinen, joka rakastaa kaikkia vuodenaikoja ja kaikenlaisia säitä... niin ihanat kumpparitkin jo odottavat käyttäjäänsä!! Iloa syyskuuhusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus vuodenajan muutos on saanut minullekkin villasukat jalkaan ja kuistilla kököttää keltaiset saappaat💛
   Sinullakin samat ajatukset siellä, pidetään mieli virkeänä ja kohti uusia tuulia syksyn myötä.
   Iloa ja lämpöisiä ajatuksia sinullekkin🧡

   Poista