07/08/2022

Sisustuksessa elokuun tunnelma🧡

 

Huomaan itsessäni elän niin vuodenaikojen mukaan.  Illat alkavat hämärtyä niin kotiimme sisälle ja ulos laskeutuvat aivan, kuin itsestään valoja ja lyhtyjä. Ilmassa on ripaus syksyn taikaa, vaikka sisimmässäni on vielä kesä. Ystävän tekemät makramee työt suoranaisesti hehkuvat valojen kera. Lasipurkeissa turvalliset led-valot. Koristeheinät antavat oman luonnon vivahteen. 

Loppukesällä ja syksyllä on aikaa käpertyä sohvalle viltin mutkaan katsoa hyvä leffa tai lukea kirjaa/lehtiä.  "Aikansa kutakin"  kesä on oltu aivan pihalla, niin ihana viettää taas aikaa sisällä enemmän ja tehdä omia askareita. Monta tuunattavaa onkin jonossa.  Pitkään onkin ajatus tasolla ollut tämän huoneen vanhan arkkupöydän lakkaus operaatio. Mukavasti sadepäivän hyödynsinkin tähän puuhaan. Kirppariryhmästä aikoinaan tämän ihanuuden ostin. Olen aivan jäänyt koukkuun arkkupöytiin, meillä näitä yksilöitä löytyykin viisi kappaletta. Pidän tuosta ajanpatina pinnasta, mutta helposti jää jälkiä niin lakkaus hiukan suojaisi pintaa ja näin kaluste saa taas palveluvuosia lisää.

❤️

Paljon käyttämäni kalustelakka on tämä  - Rust-Oleum Furniture kalustelakka. On kulutusta kestävä vesiohenteinen suojalakka, matta sävyinen ja jättää luonnollisen pinnan. Kuin myös paljon käyttämäni kalustemaali on  - Rust-Oleum Chalky Finish kalustemaali.   ( ei kaupallista mainontaa)
Tunnelmallisia elokuisia hetkiä🧡

- Päivi -


7 kommenttia:

 1. Kaunista ja niin tunnelmallista!
  Minäkin rakastan öljyjä - kelohonkasävy on ollut useamman vuoden suosikkini!
  Makoisaa maanantaita - tästä se viikko taas käynnistyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌸
   Oi,että kelonhonkasävy kuulostaa hurmaavalta!
   Täytyypä tutustua siihenkin sävyyn.
   Sinulle myös ihanaista viikkoa🤗

   Poista
 2. Minä olen vielä kesässä mutta kynttilät on löytänyt myös tiensä meidän mökille sisälle ja ulos. Myös meillä on ledivalot ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan elokuun iloista, auringosta
   ja kukkaloistosta🌸 ihana hämärien iltojen lisäksi nauttia
   lyhdyistä ja valoista💛 Otetaan elokuusta kaikki irti!

   Poista
 3. Meille kotiutui äskettäin anopilta keskikokoinen arkku, sellainen uusvanha. En ole keksinyt sille vielä käyttöä. Sisällä on voimakas kantrin tms. Haju.
  Minä en ole luonut syksylle vielä yhtään ajatusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waude innolla odotan kuvaasi uudesta tulokkaasta ja
   käyttötarkoitus kohteesta🥰
   Minulla on ehtinyt päässä hautua sinunkin edestä puuhia,mitä nyt loppukesästä toteutan.

   Poista