14/08/2022

Kirppis löydön ehostus

 

" Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön " näinkin voisi sanoa tämän kertaisesta tuunailusta.  Sen verran urakka oli maalata kyseinen rottinkihyllykkö. Aluksi putsasin kunnolla pinnat. Kuitenkin jäi kohtia, että kalustevaha ei meinannut millään tarttua. Jouduin maalaamaan muutamaan kertaan koko kapistuksen. Kerrassaan pipertämistä koko homma. 

No ei siinä kaikki, siis maalasin nurmikolla. Kun vein sisälle pensseleitä, niin sillä aikaa tuulen puuska oli kaatanut koko hyllyn nurmikolle. Oma jännitys oli nostaessa ylös, että minkä näköinen se nyt sitten on?  Onneksi kalustevaha on hyvin äkkiä pintakuiva, niin pääsin pelkällä säikähdyksellä. 

Taasen sai tämäkin hylly lisäaikaa maalauksella ja sopi tähän musta-valkoiseen tilaan sopuisammin kuin luonnonvärisenä. Periaatteeni niin kuin useasti olenkin kirjoittanut, kalusteelle uusi käyttötarkoitus ehostamalla ja kirppareita hyödyntäen.

Tekemäni käpykranssi, vanhat kirjat ja kirpparilta löytämäni joutsen laskeutuivat hyllyille somisteiksi. Puukoppakin samaa sävyä, sekin kirpparilöytö. Aurinkoista sunnuntai päivää ja alkavaa viikkoa🌸

- Päivi -


8 kommenttia:

 1. Kaunis lopputulos, vaikka uskonkin, että on siinä ollut näpertäminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌼
   Oli kerrassaan näperreltävää, mutta onneksi lopussa kiitos seisoi.

   Poista
 2. Hyvälle näyttää! Ja kiva tuo väri ja trendikäs myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌼 musta valko sävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen.

   Poista
 3. Jaksoitko tosiaan pensselillä maalata nuo kaikki rottinkisäleiköt?! Hatunnosto sille! Spraymaali on kätevää tuollaisiin, mutta leviää tosin sinnekin, minne ei haluaisi. Ulkona maalaaminen on myös mukavaa, vaikka välillä tuuli ja esimerkiksi puista tippuvat roskat voivat yllättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tuli puolessa välissä mieleen, että helpomalla spray maalilla olisi päässyt. Mutta sinnikkäästi pensselillä loppuun saakka kalustevahan kera😂..periksi ei anneta!

   Poista