20/08/2022

ENNEN JA JÄLKEEN - Olohuoneen mieluisa muutos!


 Olohuoneemme sai kerrassaan uuden tuulahduksen. Olen jo pitemmän ajan huoneeseen kaivannut avaruutta ja tilan tuntua. Idea lähti siitä, että annoimme jatkokäyttöön perhepiiriin baarinurkkauksen olohuoneesta. Kun saimme sen siirrettyä pois, miehellä oli ajatus esittää, että vaihdetaanko samalla uudet laminaatit?  Sehän oli loisto idea ja ei muuta, kun laminaattien ostoon. Puun sävyinen lattia sai mieluisen harmaan sävyn.

Baarinurkkauksen tilalle siirtyi telkkari tasoineen. Ja upeasti kasvanut suosikki viherkasvini Peikonlehti pääsi aivan ikkunan viereen nauttimaan valosta. Rempan innoittamana sain potkua pesemään huoneen ikkunatkin kunnolla. Verhot muuttuivat olohuoneen kumpaankin ikkunaan sivuverhoiksi. Pientä laittamista vielä listat ja sähköjohtojen kiinnitys.


Miehen kanssa sohvalla yksi päivä selattiin netistä tapetti vaihtoehtoja. Kummallakin oli sama päätös, että tiilikuvio ehoste seinät tulisi tämän  nurkkauksen tilalle. Päädyimme vaaleaan sävyyn, joka luo entisestään valoisuutta. Tilasimme netin kautta tapetit, paikkakunnalta ei löytynyt sopivaa vaihtoehtoa. 
Postimyynti firmoja selatessa, hyvinkin paljon eroja oli hinnoissa ja etenkin  postikuluissa kotimaassa.  (Ei kaupallista mainontaa)    Mieluisaksi vaihtoehdoksi valitsimme yhteistuumin Kotitapetti nimisestä paikasta, jonka toimipiste sijaitsee Ruotsissa. Täytyy sanoa erittäin nopea palvelu ja ilman postikuluja paketti saapui parissa päivässä kotiovelle asti. Laadukas vinyylitapetti oli helppo asettaa seinälle ilman kohdistamista. Pakkausmateriaali laatikossa huomioitu kätevästi, tapettirullan sai vedettyä pakkauksessa olevasta kohdasta, samalla senkin myötä sai leikattua päädyt suoraan ja hyvät ohjeet mukana vihkosessa. JÄLKEEN JA ENNEN
Ja lopussa se kiitos taas seisoo tämänkin projektin kanssa😊 ei muuta, kun uusia suunnitelmia miettimään.

Aurinkoista viikonloppua🌸

- Päivi -


10 kommenttia:

 1. Näyttää raikkaalta. Minäkin tykkäisin tuosta tiilitapetista! Meillä on alakerrassa tiilen -väristä tapettia, mutta tuo harmaa on ehdottomasti tyylikkäämpää olohuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌼 tästä rempasta jäi kyllä hyvä fiilis ja tapetti oli osuva valinta.

   Poista
 2. Huone muuttui edukseen, tykkään tuosta tiilikuvioisesta tapetista. Meilläkin on vastaavaa (tosin ei ihan valkoista) yhdessä huoneessa. Jossain vaiheessa meilläkin on olohuoneessa laminaattien ja tapetinvaihto edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌼 Kyllä saa rempan vaivalla uutta ilmettä.
   Tiilitapetti oli kyllä osuva valinta ja saatiin kaipaamaa valoisuutta ja avaruutta.

   Poista
 3. Wow - teillä on molemmilla niin hyvä ja yhteensopiva sisustussilmä ja energia uudistaa, että... ja osaamistakin omasta takaa - ymmärsinhän oikein, että itse teitte?
  Kyllä kelpaa nautiskella lempiohjelmista valoisassa ja niin lämminhenkisessä olohuoneessanne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti heh ollaan varsinainen touhu tiimi😂 juu itse aina tehdää
   kaikki meidä rempat ym.
   Lopputulokseen kiitos ollaan kans tyytyväisiä🤗
   Ilo saada uutta!

   Poista
 4. Minäkin valitsisin harmaan lattian, jos sellaisen laittaisin. Tapettikin on tosi kiva. Varmaan piristi mieltä saada uutta!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella piristävä remppa ja lopputulos sai hymyn huulille🤗
   Aurinkoa sinun viikkoosi🌼

   Poista
 5. Voi mikä peikonlehti! Ihan lempparikukka, mutta ei mahdu nykyisiin neliöihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki niin olen tuota halunnut pitkään ja ostin viime vuoden lopulla. Ja kasvanut huimasti💚
   Nyt sai ikkunan alla tilaa enemmän rempan myötä.

   Poista