26/08/2022

Kuistin syksyinen sisustus

 

Loppukesä/syksy mikä ihana tekosyy kuskata loputkin lyhdyt ja valot myös kuistille. Miten rakastankaan lyhtyjen loistetta ja valojen lämpöistä kodikkuutta ja tunnelmaa💛 Turvalliset led-kynttilät saavat huoletta palaa, yllättävän aidon oloinen lepattava  liekki monissa. Ajastimella kuusi tuntia loistavat illasta aamu yöhön.

 Kuistin kukista osa oli jo kukkimisensa kukkinut. Hopealehdet kukoistavat vielä lyhtyjen loisteessa pitkään. Taljat, tyynyt ja huovat saada jäädä penkille, käperryn niihin useasti syysiltoina. Kuistin lasitus takaan sen, että sateet ja talvenkaan tuiskut eivät pääse tilaan.

Kuisti pitää sisällään jatkossakin vaalean sävyn, mielestäni se sopii juuri tähän tilaan toivottaen oman väen ja vieraat tervetulleeksi meille. Kuistihan on läpikulku tila sisälle. 


 "Se hetki, kun ilta koittaa istun alas valojen loisteeseen

taljan ja huovan syleilyyn.

On hiljaista, tuuli ehkä humisee ulkona tai sade ropisee,

tartun hetkeen"

💛


Tunnelmallista venetsialais viikonloppua sinulle💛

- Päivi -


11 kommenttia:

 1. Tunnelmallista, kuten sinulla aina. ♥
  Piti muka sataa, mutta aurinko paistaa liki pilvettömältä taivaalta. Kiva niin. Terkkuja täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️
   Ihanaa sielläkin auringon ilosta saat nauttia.
   Ja mukavia hetkiä sinne kauas🥰

   Poista
 2. Tunnelmaa tuovat todella lyhdyt ja erilaiset valot. Niiden tarve lisääntyy koko ajan. Ledivalot on kyllä hieno keksintö. Meillä on myös useita taljoja käytössä ovat ihania ja lämpimiä . Me olemme olleet tosi kiireisiä koko kuukauden. Tulimme juuri anoppia auttamasta olimme kuusi päivää liikenteessä nyt takaisin mökillä . En ole oikein kerkinyt blogeissa käydä mutta pikkuhiljaa tilalle rauhoittuu. Mukavaa tunnelmallista viikonlopun jatketta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä nautitaan lyhtyjen loisteesta ja kesän lämmöstä ,kun vielä mahdollisuus. Ihanaa mökkeilyä teille pääsette nauttimaan mökillä olosta.
   Kiitos sinulle myös tunnelmallista venetsialais viikonlopoua🥰

   Poista
 3. Kyllä syksyn kelpaa tulla, kun on noin kauniisti sisustettu kuisti! Meillä kuisti on juuri sellainen läpikulkutila, johon ei tee mieli pysähtyä. Aikoinaan kuistin laajennuksen myötä kuvittelin sinne pöydän ja tuolit, että voi juoda aamuteet siellä aamuauringon lämmittäessä. No, yhden kesän taisi olla pöytä ja tuolit siinä, sitten piti siirtää pakastearkku kuistille ja kaikki meni uusiksi. Kukille sentään on vielä pieni pöytä.
  Nautitaan näistä loppukesän lämpimistä päivistä vielä ja otetaan syksy vastaan ilolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan niin elävästi sen ajan ,ennen kuin tämä sisustuskärpänen iski. Meilläkin kuistille jäi kaikki mitä käsistä putosi, oli vähän kuin varasto.
   Onneksi olemme saaneet nauttia lämpöisestä kesästä, niin tervetuloa syksyn vuoro. Jotenkin tietty haikeus aina tässä vaiheessa, mutta syys on myös kaunista aikaa.
   Kaunista syysaikaa sinullekkin!

   Poista
 4. Kiitos! Onneksi syysaika on kaunista ja osaksi vielä lämmintä aikaa, joten otamme siitä kaiken irti!

  VastaaPoista
 5. Hurjan kauniisti sointuu kuviesti siniharmaat sävyt ja valojen lämmin loiste. Hieno tunnelma, kuten sinulla aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡 lyhtyjen loisteessa elää oma tunnelma.
   Loppukesässä on oma ihanuus!

   Poista
 6. Minäkin siirryin jo vuosia sitten led-kynttilöihin ja ukkokultani (sähkömies) on tehnyt myös aidoista kynttilöistä ulos sähköisiä - niiden valo on valkoisempi kuin valmiiden...
  Kuistinne ei kyllä ole enää läpikulkupaikka, kun sinnehän tekee mieli pysähtyä... hih!
  Useissa kuvissasi on avoin lehti, onko se joku sisustuslehti? Jos, niin mitkä sisustuslehdet ovat suosikkejasi? Tyttären perheen talo oli viime kaudella tv-ohjelmassa ja sen myötä usein noissa sisustuslehdissä, milloin mistäkin osa-alueeltaan. "Meidän Talo" lienee ahkerin yhteistyökumppani ollut jatkossa. Millaisia venetsialaisia/muinaistulia mahdoitte viettää, vai vietittekö? Me tuttuun tapaan karattiin muille maille, vaikka omassa rannassakin olisi ollut kokko, valotaidetta ja tanssitkin.... Valotaide täytyy mennä tsekkaamaan viikon aikana, jonka se on esillä!
  Iloa ja energistä eloa pimenevään aikakauteen... syyskuun vastaanottoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Sisustus kärpänen on puraissut tai oikeasti haukannut minua jo. Wau! varmasti olen lärännyt lehdistä tyttäresi perheen kaunista kotia myös. Minun kolme suosikki sisustuslehteä on jotka kahmasen mukaani kaupoista: Unelmien Talo&Koti, Maalla ja Meidän mökki. Väillä kyllä ostan muitakin. Olen myös välillä ostanut Meidän Talo lehdenkin, täytyypä alkaa lukemaan sitäkin useammin, kiitos vinkistä.
   Me lähdimme lauantaina veneilemään saareen kynttilöitä ylläri paloi ja nautimme upasta illasta. Paljon raketteja ammuttiin paikkakunnalla ja ilma oli kaunis,myöhempää alkoi vettä satamaan.
   Valotaidetta teillä siellä ollut esillä, innolla odotan kuviasi niistä kun pääset kuvaamaan.
   Loppukesä on kaunista aikaa myös lyhtyjen ja valojen myötä. Niinkuin kirjoitin jokaisessa vuodenajassa on se oma onnen avain.
   Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista