10/08/2022

Hoidamme kaiken - tee muutostasi miellyttävä muisto!

 

GRADDARNA FLYTT

Kaupallinen yhteistyö: https://grabbarnaflytt.fi/palvelut/

Muuttopalvelu / Pakkaus / Varastointi / Muuttosiivous

Omaisuuden turvaaminen on meille jokaiselle tärkeää ja sisustajan silmin näen joustavuuden ja itselle helppouden palvelussa olevan myös ykkösasia. Muutto on tietyllä tapaa elämän muutos, jonka haluaa säilyttää hyvänä muistona pitkään. Nämä mukavuudet omaavana on hyvä luovuttaa muuttokuljetus ammattilaisen käsiin. 

Sen minkä tekee - tekee sydämellä💓Grabbarna Flytt on erinomainen muutto ja logistiikkayritys, saat apua kaikkien muuttotarpeiden kanssa vankalla kokemuksella. Ja mikä parasta saat henkilökohtaista muuttoapua juuri sinun tarpeiden mukaan. https://grabbarnaflytt.fi/palvelut/( kuva yrityksen kotisivulta )


Vinkkejä/vaihtoehtoja sujuvaan muuttoon: 

- Voit valita juuri sopivan muuttopaketin yksittäisten kalusteiden muuttoon.

- Mahdollisuus koko kodin pakkaukseen ja muuttoon.

- Saat myös muuttoon tarvittavat laatikot ja pakkausmateriaalit. Yleensä ainakin itsellä, kun ollut muuttoa tekemässä niin ongelmana ollut mistä tarvittava määrä laatikoita, kun kaupatkaan eivät tyhjiä laatikoita enää säästele. Loistava palvelunlisä saada laatikot ja pakkausmateriaalit lainaukseen muuton ajaksi. 

- Tarjolla muuttopalveluiden lisäksi myös varastointipalveluita ja kuljetuspalvelua kierrätyskeskukseen. 

- Suuremmille muutoille tarjolla ilmainen arviointikäynti paikan päälle. 

- Kuin myös muuttoja kaiken kokoisille yrityksille, lisäksi myös tarjolla yrityksille  logistisia palveluita, kuten kuljetuksia, asennus- ja kokoamistöitä sekä ulkomaankuljetuksia. 

Toiminta on hyvin asiakaslähtöistä!

💓

Itselle kierrätys ja kestävä kehitys on suuressa osassa arkea.

 Niin kestävä kehitys on myös Grabbarna Flytt yrityksellä keskeinen osa arvomaailmaa ja pyrkivät toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti jätteiden ja vanhojen kalusteiden käsittelyssä. Mikä parasta kierrätyksen tärkeys heillä huomioitu tarkoin, koska mahdollisuuksien mukaan kuljetus vanhoille kalusteille tapahtuu kierrätyskeskuksiin, missä niitä tarvitsevat saavat hyödyntää omaan käyttöönsä kalusteet. Loistavaa plussaa palvelussa!

Ja saat kätevästi hinta-arvion heidän sivuiltaan, missä pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat palvelut muuttoprojektiin, muuttosiivoukseen ja varastointiin liittyen. https://grabbarnaflytt.fi/ennakkovaraus/

Suurin helpotus on lopuksi, koska heidän kauttaan onnistuu myös muuttosiivouksetkin samalla. Siivous on aina se loppu urakka, joka tuottaa aina tuskaa ja lisää vaivaa. Kun hyödynnät siivouksenkin firman kautta, pääset nauttimaan uuteen kotiisi heti. Muistan, kun omien työtilojen tavaroiden tyhjennys oli n. 8 vuotta sitten. Saadessani raivattua kalusteet ja tavarat pois, niin sitten hikihatussa siivoamaan vielä paikat kaksion kokoisesta tilasta. 

  https://grabbarnaflytt.fi/our_services/muuttosiivous/
Arvostan suuresti yrityksen sinnikkyyttä "maasta se pienikin ponnistaa"  ja tahto on "mennä läpi vaikka harmaan kiven"  

 Meinaa Grabbarna Flytt muuttofirma sai alkunsa vuonna 2015 kolmen opiskelijan toimesta, ja kun asenne on kohdillaan niin asiakas kanta lisääntyi huimasti. Tänä päivänä yritys koostuu 100 työntekijän ringistä ja toiminta sen kun kasvaa. 

Yrityksen motto on " HOIDAMME KAIKEN" 

Kiitos oli ilo tutustua teidän palveluiden monipuolisuuteen. Upea porukka, toivotan teille työn iloa jatkossa!Muuttoa suunnittelevalle suosittelen🤗

- Päivi -


5 kommenttia:

 1. Minulla lähti ajatukset jo laukalle, että mihin te muutatte ja miten kaikki ihanuutesi säilyvät ehjinä? Huh - ei ollutkaan teidän muutostanne kyse.
  Meillä lähestynee äitini muutto tänne lähemmäksi meitä - huh huh... urakkaa todella edessä - aikuisten lasten muuttoja ollut tasaiseen tahtiin - nyt hiljaisempaa!!
  Omasta muutosta kyllä jo niin kauan (-91), että huh huh jos nyt pitäisi käydä inventeeraamaan kaikkea!
  Elokuun auringon valaisemaa iltaa sinulle ja viikonloppu jo kurkkii nurkan takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! muutto olisi niin iso juttu esim.meidänki talon tavaroille ,että tälläinen muutto firma olisi kyllä aivan ehdoton. Ja kun vielä olisi muutto tehty niin se loppusiivous,sen kyllä myös antaisin ilomielin muuttofirmalle.
   Ihanaista iltaa sinullekkin, me tultii juuri mökiltä ja miten kaunista järvellä olikaan. Nautitaan elokuisista hetkistä💛

   Poista
 2. Hyvää viikonloppua sinulle ja aurinkoa päiviisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle🌼 nautitaan elokuun auringosta!

   Poista
 3. Näyttää siltä, että löysitte onnistuneen palveluntarjoajan. Hienoa, että hommat sujui noin mallikkaasti. Meillä on vastaavalle tarvetta Itä-Uudellamaalla. Hyvää kesää. https://www.kuljetusnuikka.fi/kuljetuspalvelut

  VastaaPoista