23/08/2022

Avaruutta ja siivouksen helppoutta sisustuksessa

 

Loppu kesän myötä sisustuksen päällimmäisiä ajatuksia on ollut siivouksen helppous ja tilantuntu/avaruus. Siivotessani joudun siirtämään lattioita pyyhkiessäni kalusteita tieltä pois. Mietin tähän täytyy keksiä joku ratkaisu tähänkin huoneeseen, että lattiamopilla saisi pyyhällettyä  helpommin?

.Tähän huoneeseen ratkaisu löytyi😊

Huoneessa on painava vanha arkkupöytä, jonka siirsin eteiseen. Siivous oli hankalaa sohvan ja arkkupöydän välistä. Ja arkkupöytä on painava siirrettävä, Meillähän on kevyt valkoinen pyöreä pöytä aivan käyttämättömänä. Lopputulos huoneeseen on  kevyempi valoisampi jo pikku pöydänkin vuoksi. Ja kätevästi mopilla pääsee pöydän alta pyyhkäisemään vaivattomasti. Kun sohva on irti seinästä, niin mopilla pääsee myös sitäkin kautta pyyhkäisemään sohvan takaosan helpommin. 
Pidän kovasti vanhasta arkkupöydästä ja sopi kyllä huoneeseen vaikka vaati aika ison tilan sohvan ja mekanismituolin välissä. Mutta sopii nyt kaikista parhaiten eteiseen, siellä on tilaa enemmän.

Näin ne ideat lähtevät valloilleen ja huonekalut ihan kuin itsestään vaihtavat paikkaa😂 meillä ei tietyt kalusteet ehdi tylsistyä pitkästi paikoillaan. Mainitakseni ,että meidän perheessä on aika liikkuvat jalat muutenkin. Eilen tuli tehtyä pojan kanssa yksi parhaimmista extemporee reissuista niinkin kauaksi  kuin Kuhmoon Kainuun maakuntaan. Edestakaiseen matkaan kilsoja kertyi lähes 900 km. Poika kävi ostamassa moottoripyörän, minä ajoin auton ja poika päästeli pyörällä Kuhmosta pois.  Täytyy sanoa, kun kotona tänään oltiin aamuyöstä kolmen jälkeen hiljaista oli liikenne yöllä. 

Keli sinnepäin mennessä loppupäässä oli hyvinkin sateinen, kun perille päästiin meidän onneksi kirkkaus saapui ja synkkä pilvi väistyi.                                    


Liikkuvin terveisin😊

- Päivi -


11 kommenttia:

 1. Joskus pikku jutut helpottavat suuria asioita, niin kuin siivousta. Olipa kiva kun kävitte täällä koto kuhmossa,vaikka tosi pikaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kiva sinä asut siellä. Ihana paikka oli kyllä. Istuttiin ennenkun lähdettiin pitkälle kotimatkalle siinä pikku huoltamon kahviossa vielä ja ihasteltiin,kun ilma kirkastui sateen jälkeen.
   Kaikkea hyvää sinun elokuun loppuusi sinne kauas🤗

   Poista
 2. Pienillä muutoksilla saa paljon aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Moottoripyörä! ♥ Aamulla kotiuduin sellaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee nyt pääsen minäkin kokemaan tuon kyydin🥰
   Ihanaista alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 4. Siivous on kaikenkaikkiaan niitä tylsimpiä juttuja (minun mielestäni), että kaikenlaiset helpotukset ovat iloinen asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tylsää puuhaa ..yritän kehittää sitä keinolla millä hyvänsä mukavampaa.
   Ostin myös uuden mopinkin,siivousliinoja,pesuaineita ym.
   Kaikki keinot sisustuksessaki ajateltu. Katotaa miltä jatkossa siivous maistuu🤦‍♀️

   Poista
 5. Teillä ei todella kalusteet pääse tylsistymään paikkaansa, eikä edes ulkomuotoonsa... milloin saavat uutta öljyä pintaan tai ihania kirpparilöytöjä "kannettavakseen" - on sullä kyllä sellainen ainutlaatuinen silmä kodin kauneudelle ja mitä siivoamiseen tulee... niin mulla siinä taitaa olla asennevika, eikä kalusteiden vika... se on vaan niin-niin tylsää... sotkeminen on niin paljon mukavampaa. Ja wau... kaksipyöräinen - meinaatkos uskaltautus kyytiin, vai joko ollutkin?
  Minä kerran elossa ollut ja kuskikin oli sitä mieltä ettei toisten enää... kallistin joka mutkassa väärään suuntaan... tuntui, että kaatuu... joten yritin painovoimallani oikeista!! Olen vaarallinen kyydittävä - joten kertakokemus riitti!! Turvallisia kilometrejä pojallenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 Nautin niin kaikesta mistä pidän,on ilo tuottaa sitä iloa ja lämpöä kotiin sisustuksessakin. Yleensäkin pienistä iloista syntyy isoja❤️
   Olen myös yllytys hullu,eli lähdin pojan kanssa pitkälle matkalle ja poika teki sen isomman jutun ajamalla sieltä asti takasin.
   Hih kyllä hälle sanoin,että kyytiin hyppään joku päivä. Voi olla että hälle tarvii korvatulpat,aivan varmasn kiljun kurkku suorana🤣
   Että en ole välttis minäkää se helpoin kyyditettävä alussa ainakaan.
   Kaikkea hyvää sinun viikkoosi🌼

   Poista