07/09/2022

Tunnelmallinen syyskattaus🧡


Kutsuva ja tunnelmallinen kattaus on ilo itselle ja vieraille. Kauniit kattaukset ovat osa syksyn hämärtyvien iltojen ruokailuiden ja illanistujaisten kohokohta. Lämpimän tunnelman luovat lyhdyt ja kynttilät eri väreillään. Halusin oranssin väriä, niin käytin tällä kertaa koristeena silkkisiä sisustuslehtiä joiden päälle ripottelin koristekiviä. Kivet kivasti kimmelsivät illan hämäryydessä kynttilöiden loisteessa. Pihlajanmarjoista saa myös kauniin oranssin säväyksen, mutta meillä päin puissa ei ole ainuttakaan marjaa. 

Harmaata, oranssia, keltaista, roosaa, korissa kurpitsa, omppuja, sipuleita ja chilejä. Omenainen syysjuoma sopii syksyn tarjoiluun. Hopealehteä taitoin ruukusta ja keltaisia kukkasia metsän laidalta pöytää somistamaan. 


Illan hämärtyessä on ihana käpertyä huovan ja taljan lämpöön. Villasukkakori on esillä, että kaikille löytyy jaloille lämmintä. Kiitos tyttärelle joka huolehtii, että sukkia meiltä löytyy kaikille jaloille. Syysillat ovat vielä hyvä hyödyntää ja viettää ulko ruokailuhetkiä. Jotenkin ulkona syntyy se oma tunnelma illan hämäryydessä.
Villiviiniköynnöksien ympäröimänä ja illan hämäryydessä syttyvät pikkuvalot katokset ympärille. Villiviinin oksista saa myös näyttävän koristeen ruokailuhetkiin. Seuraavaan kattaukseen hyödynnän niitä ja kerään luonnosta lenkillä erisävyisiä syyslehtiä. 


Nautitaan syksyn tuomasta tunnelmasta🍁
- Päivi -

7 kommenttia:

 1. Kaunista! Koitan imeä kuvista energiaa... Kiitos! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️
   Voimahalit vielä lisä energiaksi🤗

   Poista
 2. Siis niin lämminhenkisen kaunista ja pimeydestä ei tietoakaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡 Syksy mikä ihana tekosyy nauttia vielä illan hetkistä ja tunnelmasta🍁

   Poista
 3. Kiitos samoin aurinkoista syksyä🍁

  VastaaPoista
 4. Olet tehnyt todella kutsuvan ja lämpimän oloisen kattauksen. Minä en ole kerkinyt mitään tällaista suunnitella kun kaikki ylimääräinen aika on mennyt nyt pihalla penkkien parissa mutta perässä tullaan. 🌷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kädenjälkesi kyllä niin huokuu ja hehkuu kukkaloistossaan ja puutarhan kauneudessaan🌼
   Kyllä sinä vielä ehdin nauttia syksyn hetkistä kaikella tapaa🧡

   Poista