27/09/2022

Kauniita pieniä sisustuselementtejä!

 

Olohuoneen harmaa väri on hurmannut minut tyystin. Värit ovat sisustuksessa isossa roolissa, sillä niillä pystyy luomaan juuri sen omanlaisen tunnelman tilaan. Harmaahan on sopivan arkinen, kodikas väri, sopii monien värien kanssa ja löytyy monen sävyisenä. 

- Ei kaupallista mainontaa.

Viherkasvit antavat aina sen kodikkuuden. Syyskukka ostoina hankin mehikasveja, näyttäviä somisteita sisustuksessa. Tokmannilla onkin myynnissä sopivan kokoisia keraamisia erikokoisia ruukuksi sopivia kippoja. Lisäsin astiaan somisteeksi kasvin lisäksi pikku koristekiviä ja simpukoita. 

Kuin myös kynttilät luovat tunnelmaa kotiin ja ovat koristeenakin jo kauniita somisteita ilman liekkiäkin. Ystävältä sain aivan ihanat led-valo pallot, jotka saavat turvallisesti iltaisin kynttilöiden sijaa palaa.

Puutarjotin Löytötexin valikoimasta, erilaisilla tarjottimella saa oman näköistä ilmettä. Löytötex löytyy myös verkkokauppakin samoin kuin Tokmannilta.  Shoppailu kotisohvalla on myös mukavaa. 

Kauppoihin saapunut syksyisiä sisustuselementtejä, joilla muuttaa huoneen kuin huoneen ilmettä pienellä vaivalla ja rahalla. 
Sisustus ajatuksin💛
- Päivi -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti