10/09/2022

Mieluisat kirppari löydöt🧡

 

Syksy tuo mukanaan senkin, että tulee kirppareilla käytyä taas enemmän. Minä joka arvostan kierrätyksen tärkeyttä. Ylläpidän omalta osaltani, että hyvää tavaraa ei kannata heittää hukkaan, vaan myydä, lahjoittaa tai kierrättää eteenpäin kirpputoreilla ym. ja saat toiselle hyvän mielen. 

Näin kävi minulle taas viikolla kirppari kierroksellani. Olin niin otettu, kun silmieni edessä kirpparilla siinsi juuri sopiva liitutaulu meidän tummalle seinälle, se oli kuin tehty ajattelemaani kohtaan ja kehyksetkin huoneen ajan hengen mukaiset.  Lisäsin pienen saman värisen kangassydämen somistamaa taulua. Halutessaan tauluun voi liidulla kirjoittaa tekstin tai runon. 

Ja ei tässä kaikki kiitollisin mielin tulin kirpparilta pois myös kainalossani aivan ihana luonnonmateriaalista tehty iso kaunis asetelma. Sain sisustukseen juuri tähän huoneeseen tarpeelliset edullisesti ja itselle kaiken lisäksi hyvän mielen. 

Kirppareilla silmäni osuvat ainoastaan niihin jotka sykähdyttävät mieltä ja ovat oman näköisiä. Pidetään omalta osaltamme yllä kierrätyksen tärkeyttä ja luodaan tavaroille uusi käyttötarkoitus. 

Hyvän mielen ajatuksia viikonloppuusi🧡

- Päivi -

9 kommenttia:

 1. Syksy tuo täälläkin taas uuden innostuksen löytää tiensä kirppareille, löytäen uusia aarteita.

  VastaaPoista
 2. Olet mestari tekemään löytöjä! Itse kävin viikolla kirpparilla, mutta en löytänyt mitään. Tai no, en vain ostanut, sillä mielestäni en nyt tarvinnut mitään, vaikka kivoja juttuja tulikin vastaan. Olen tietoisesti yrittänyt olla ostamatta, paitsi silloin kun on todellinen tarve.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡 Totta minunkin silmäni rekisteröi kirppareilla ainoastaan juuri sen mitä tarvitsen. Välillä minäkin kävelen kirpparilta tyhjin käsin pois,kun ei etsimääni löytynyt.

   Poista
 3. Olet oikea velho kirppareiden suhteen... ei meidän kirppareilla ole tuollaisia laisinkaan
  - ihan epistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on muodostunut varmaan jotkut kirppis haukan silmät😂
   On kyllä ilo löytää kivaa ja edullista!

   Poista
 4. Hienoja kirpparilöytöjä 🤍 Ja niiden avulla toteutettu kaunis syksyinen sisustuskokonaisuus 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡 kirppareilla pääsee luovuus valloilleen ja saa edullisesti
   sisustettua.

   Poista
 5. Sulla on kyllä tarkka silmä kirpparivalikoiman suhteen. Saat tuunattua löydöistä todella tyylikkäitä kokonaisuuksia. Se on taito se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡 syksy on tuonut tullessaan onnekkaat kirppislöydöt,
   joilla on ollut ilo sisustaa!

   Poista