03/05/2022

Aivan ihanat luonnonmateriaalit sisustukseen

 

Paikallisessa kaupassa ihastelin luonnonmateriaaleista punottuja raheja,mattoja ja koreja. Aivan ihanat vesihyasintti/polystryreenistä tehdyt rahit sopivat niin sisälle, kuin ulkotiloihinkin. Mutta ei kuitenkaan sateeseen taivasalle. 

Vesihyasintti = vapaasti kelluva monivuotinen vesikasvi,joka on kotoisin trooppisilta alueilta. Kasvin raaka-aineena esim: punottuihin koreihin,raheihin ja mattoihin. 

Kaunis luonnonmateriaali💚 

Rahi pääsi ekotuolin parikseen verannalle. Taljat ja neulehuopa on tarpeen näillä ilmoilla. Kunpa toukokuu toisi tullessaan odotetun lämmön ja kesän tunnun pitkän lumisen talven jälkeen. Ja kaikki loput lumet sulaisivat pois.


Rahi on kaunis lisä vaikka istuimena,rahina ja tarpeentullen pöytätasona. Valikoimassa oli erikokoisia,tämä on 50x50x20cm. Kiva pyöreä muoto. 

Poutapäivinä puuhataan paljon pihalla ja rahihan toimii tosiaan tasonakin. Appelsiiniviipaleita siivutettuna,sitruunatiivistettä liraus veden sekaan ja hanalliseen juoma-astiaan. Kätsy janojuoma ulko askareissa.


Ostin myös luonnonmateriaalista valmistetun suojakorin kukalle. Materiaalina puolestaan osmankäämi ja meriheinä. Kauniissa korissa muovitettu sisus. Näitä ostan kesäksi lisää.
Miten nautinkaan tuosta sinisestä veden liplatuksesta. Toisella puolella olevasta järvestä  jäät sulaneet. Sen verran virtapaikka ,että sulaakin aikaseen tämä puoli.
Aurinkoista toukokuun alkua💛
- Päivi -
 
 

4 kommenttia:

 1. Kiva rahi! Varmaan mukavaa, kun voit sisustaa monia eri paikkoja.
  Hyvää toukokuun alkua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti oli kyllä mieluinen ostos.
   Nämä sisustuspuuhat lähtevät välillä ihan lapasesta!
   Sinulle kiitos myös mukavaa toukokuun alkua.

   Poista
 2. Näyttää ihanan tunnelmalliselle. Sinulla on silmää luoda sieviä sisustuksia. Luonnonmateriaalit ovat kauniita ja ne näyttävät lämpimiltä. Aurinkoista toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💛 tämä sisustus puuha on niin lempi puuhaani🥰
   Aurinkoa sinunkin toukokuun alkuusi!

   Poista