15/05/2022

Yöpöydän valaisin kierrättäen ja kiva yöpöytä vinkki!

 

Sisustamisen kuuluu olla hauskaa ja idea rikasta. Ei millään väkipakolla tekemistä vaan ideat ja ajatukset tulevat suoraan omasta sydämestäsi ja mielestä/mieltymyksistä💓 Ei ole oikeaa eikä väärää!

Koti on paikka mikä elää hengessä ja saa hymyn ja hyvän mielen💓

Tämän huoneen sisustus ajatus on lähtenyt seinästä. Halusin säästää tapetin alta löytyvät tumman puuseinän, josta huokuu talon tarina. Sillä kunnioituksella huoneen kalusteet ovat pääasiassa kierrätys mööpeleitä tai muistoja lapsuudenkodistani. 

Pieni yöpöytä oli aiemmin osuva löytö värinsä ja olemuksensa puolesta roskalavalta. Samaa sävyä oleva kukkapylväs ja todella vanhasta laatikosta tuunasin arkkupöydän, nämä ihanat muistot ovat lapsuudenkodistani.  

Yöpöydän päälle halusin samassa hengessä huoneen olemukseen olevan yöpöydänvalon. Se syntyi ihanasta luonnonmateriaali lampusta ,jonka aiemmin olen saanut ystäviltä lahjaksi ,ja ei toiminut enää. Niin parivuotta olen kauniissa kuvussa somistanut kuivakukanoksia. 

Miehen apuun turvaudun näissä vaativimmissa askareissa ,hän siirsi taidokkaasti toisesta valaisimesta sisustan tähän ja näin taas kierrätys kunniaan! Illan hämärässä kauniisti valo heijastuu läpi...tykkään💓
Pidän pitsiverhoista ja mielestäni tähän tilaan ne sopivat juurikin hyvin. Pikku somisteilla saa  omanlaista silmäniloa ja väriharmoniaa💓


Paljon puhutusta luovuudesta ja ideoista haluan esitellä sinulle tuttavan tekemän loistavan yöpöydän. ( kuvan julkaisuun häneltä lupa) 
Kaksi mustaa lyhtyä ,sisälle koristeheinäsomisteet ja tarjotin päälle. Juurikin näin ideoihin ja luovuuteen on vain taivas rajana. 
Kaunista ja somaa💓
Laitetaan ideat valloilleen!

- Päivi -

 

5 kommenttia:

 1. Luovuus ja villit ideat synnyttävät odottamattomia tuloksia :)
  Huoneesi näyttää kauniilta kokonaisuudelta ja tuo yöpöytävirityskin on mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ On aivan huikeaa päästää luovuus valloilleen!

   Poista
 2. On sinulla silmää yhteensopiville esineille ja ennenkaikkea sävyillä - värimaailman lämpö suorastaan huokuu kuvistakin! Oli pakko ihan zoomailla tuota lyhty-yöpöytää... meilläkun olisi yksi ihan samanlainen lyhty ja tarjotin, heh-heh... nyt ei luovuus kuki täällä ja jotenkin niin valmis Iskun/Askon maailma on sisustuksessamme - ei vain ole silmää sisustukselle, mutta ihailen kuvia ja laiskana aina tyydyn siihen, ettei ne meidän rivitalokotiin sopisi - hih... tuhtailen vain omia pieniä näperryksiäni! Eloisia etkopäiviä kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle kirjoituksestasi❤
   Luovuuden ja sisustuksen kärpänen on purassut minua tai oikeastaan haukannut😂
   Kevät on luovaa hulluuden aikaa💚
   Sinulle myös ihanaa kevättä ja paljon auringon säteitä päiviisi!

   Poista