07/05/2022

Kevään ykkös jutut ja ostot💚- mukana Revoel tuoksut!

  

Kaupallinen yhteistyö: https://revoel.com/fi/

Mistä tulee kevät fiilis?

Siitä,kun aurinko paistaa ja mansikat, jotka tällä kertaa ovat olleet maistuviakin. Ja mansikkahan on vitamiinipommi joka parantaa veriarvoja sisältäen rautaa, lisäksi paljon terveyteen liittyviä ominaisuuksia kuten torjuu sydän-ja verisuonitauteja ja torjuu tulehduksia ja tasapainottaa verensokeria.  Itselle tämä punainen herkku on ehdoton kevään ja kesän lemppari.

 Ostin mansikoita puulaatikollisen ja arvaat varmasti mitä laatikolle tapahtuu.  Sehän pääsee minun hyppysiini tuunattavaksi tietenkin😂 joten taasen kierrätys kunniaan!

 Kevään parhautta on myös kesäkukat,jotka kukoistavat kaupoissa/puutarhoilla. Ihan parhautta ostaa näitä silmäniloja kotiin.  Viimeisimmät timanttikukat ja ruusut löysivät heti paikkansa. (yöksi joutuu ulkotiloista  siirtämään vielä sisätiloihin varmuudenvuoksin hallan arat) Toivotaan,että toukokuu tuo keväisen lämmön tullessaan.

 Kevään ykkös juttu on ehdottomasti myös jäätelö ja uusi sisustuslehden osto ihaniin hyggelukuhetkiin.Valkoinen ruusu sai paikan aitasta. Ja mikä onkaan paras hyggepaikka,kun aitta. Lukea lehtiä,popsia mansikoita ja ehdottomasti kaunista tunnelmaa luoden Revoelin kynttilöillä. https://revoel.com/fi/collections/gifts

- Olen saanutkin kyselyä kynttilöistä,että eivätkö ollenkaan savuta huoneilmaan? 
- Onko tuoksu voimakas? 
 On ollut ihanteellinen tilaisuus tutustua Revoelin ekologisiin käsintehtyihin taidon näytteisiin. Miedot lumoavat uniikkituoksut vanilja ja mandariini sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.  Ja todellakaan eivät vapauta huoneilmaan myrkkyjä ja eivät savuta. Näin ollen onkin mukava polttaa kynttilöitä pienissäkin tiloissa  esim: saunassa. Ja tuoksut ovat lempeän miedot. Kesän hetkiin mökille tummien hirsien ympäröimään saunaan kynttilät päätyvät kesäksi.
Lisää Revoelin tuotteista löydät täältä... https://revoel.com/fi/


Minä joka jokaisena vuodenaikoina poltan kynttilöitä ulkona ja sisällä. Ja ainahan muistamme sisällä polttaessa valvotusti silmien alla ja turvallisella paikalla. 
Jatkojalostan nämä kauniit lasipurkit kynttilöiden palaessa loppuun.

Hyvää äitienpäivää huomiselle💓 tunnelmallisia hetkiä viikonloppuusi!

- Päivi - 

 


7 kommenttia:

 1. Kiitos, samoin hyvää äitienpäivää sinulle!
  Tuoksukynttilöitä kokeilen silloin tällöin, mutta en ole tähän mennessä löytänyt sopivaa, mietoa tuoksua. Aika monesta tuoksusta saan päänsäryn valitettavasti, joten yleensä tyydyn ihan tuoksuttomiin kynttilöihin. Ehkä tuota vaniljantuoksuista voisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nautitaan huomisesta päivästä!
   Itse ihastuin näihin Revoelin tuoksuihin,ovat sopivan miedot, samalla lumoavan
   hemmottelevia ja tunnelmallisia.
   Kaikkea hyvää sinun viikonloppuusi ja halaus huomiselle sinulle!

   Poista
 2. Kiva, että on kotimaisia tuoksukynttilöitä myös.Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin,suositaan Suomalaista💙
   Kiitos sinulle myös mukavaa Äitienpäivää!

   Poista