09/05/2022

Ihanat ostot tupsutyynyt ja luonnonmateriaali torkkupeitto!

 

Persoonallisilla koristetyynyillä on kaunis somistaa sohvat ja tuolit. Saa mieluisan ja lämpöisen värilisäyksen. Tyynyissä myös kivat somiste tupsut.  Tokmannilta Kotikulta valikoimasta ( ei kaupallista mainontaa) löytyy mitä ihanampia erillaisia laadukkaita sisustustyynyjä. Nämä tyynyt olivat juuri ne etsimäni,koska huoneen beige ja vaaleanruskea sävy sohvalle kaipasi lisäystä. Kivasti juuri ovatkin alemyynnissä!

Ja mikäs on sohvalla ja löhötuolilla nyt kietoutessa uutukaiseen torkkuhuopaan. Materiaalina kierrätyspuuvilla,ihanan lämmin,hapsut somistavat päätyreunoja ja kivan kokoinen 130x160 cm. Sattumoisin tämäkin ihanuus alessa kyseisessä liikkeessä.

Kauniilla koristeheinillä saa kivan lisäyksen ja kokonaisuus huoneessa muuttuneekin Boho tyyliin,jossa mukana luonnonmateriaalit ja beigen värisävyt


Olen kevään myötä juuri kyseistä huonetta erillaisilla pienillä lisäyksillä luonut väriä ja lämpöä valkoisen värin sijaan. 

 Lopullinen huoneen muutos onkin valmis loppukuusta,laitanpa sitten lisää kuvia huoneesta, jospa saan sinutkin ispiroitumaan eräästä ideasta! Itselle tämä innostuksesta voin kertoa " tästähän voisi vaikka innostua " ja minut tuntien minähän innostuin😂...siitä sitten loppukuusta lisää!

Mukavia hetkiä alkuviikkoosi💓

 


 - Päivi -

 

 

2 kommenttia:

 1. Sinulla on niin hienoja asetelmia ja sisustusilmää. Meillä on aina vähän hilirimpsis -meininkin kuvattaessa :)
  Pakko kysyä, että ehtikö kahvisi jäähtyä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ Minulle ,kun iskee tämä luovuus "hulluus" niin sitten
   on touhuttava😂
   Hih ei ehtinyt jäähtyä,jopa kaksi kupillista siemaisin ja uppouduin viltin mutkaan😂

   Poista