26/05/2022

Inspiroidu luomaan kaunis tauluseinä!

 

POSTER STORE -

  Yhteistyössä  Poster Storen kanssa https://posterstore.fi

KUN SAA TILAISUUDEN - IHASTU - HULLAANNU LUOVUUDESTA - INSPIROIDU - TARTU HETKEEN💓

 Sain juuri otolliseen aikaa yhteydenoton yhteistyöstä Poster Storesta  https://posterstore.fi toteuttaa haaveeni saada esittelemäni huone loppusuoralle tauluseinää myöten. Huoneen yleisilme saanut viimeaikoina lämpöä beigestä/hiekan ja vaalean ruskeasta sävystä. Mutta kaipaamani seinä jäi huokumaan väriä, mutta kuitenkin säilyttäen vaaleuden. 

Esittelempä sinulle kuinka helposti se onnistuu: 

- Poster Storesta löydät tyylikkäitä ja edullisia julisteita, kehyksiä sekä paljon inspiraatioita ja upeita ideoita siitä ,miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaiseksi 💓 

- Itselle lähellä sydäntä on vesistö, auringonlasku ,ihastuin siltaan joka johdattaa rannalle, heinien tuulessa soiva kahina.

"I like"

  Näiden upeiden laadukkaiden JULISTEIDEN  joukosta löytyy joka tyylisuuntaa mieluisat. Pääset täältä ihastelemaan valikoimaa:  https://posterstore.fi/julisteet/  Julisteet eivät ole ainoastaan trendikkäitä ja kauniita, vaan Poster Store ottaa huomioon myös ympäristön niin tuotanto-kuin toimitusprosesseissa. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastolle ja siitä eteenpäin asiakkaille. Ja mikä parasta valikoima päivittyy joka viikko uusilla julisteilla.

- Mikä helppous samalla tilauksella saat julisteellesi tilattua useasta kehys valikoimasta sopivan kokoiset ja väriset kehyksetkin. Itse valitsin valkoiset. Ihastu täältä KEHYS valikoimaan https://posterstore.fi/taulunkehykset/

Taulu voidaan ripustaa sekä pysty-että vaakasuoraan. Kehykset täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ne on helppo avata takaa.  Kehyksen akryylilasi on suojattu molemmilta puolilta ohuella suojakalvolla, joka poistetaan ennen käyttöönottoa täydellisen käyttökokemuksen takaamiseksi. 

 

 


 


 

- JA ei tässä kaikki Poster Storehan ei ole pelkästään verkkokauppa, toimii myös alustana inspiraatioille ja luovuudelle💓  INSPIRAATIOSIVUILTA löydät erilaisia variaatioita tauluseinän kokoamiseksi ja luovuutta seinätaiteeseen.  Ihastu täältä eri vaihtoehtoihin: https://posterstore.fi/inspiraatiota-tauluseinallesi/

Nyt heitän sinullekkin inspis kopin, sinullakin mahdollisuus päästä suunnittelemaan luovaa taulu kokonaisuutta. Postauksen lopussa yhteistyön merkeissä sinulle alekoodi huimat 55% alennuksella julisteista.


 Viimeaikaisten muutosten avulla sisustin huoneeseen tyynyillä, taljoilla ,matolla, vilteillä, koristeheinä kimpuilla ja divaanin päällyksellä beigen/hiekan ja vaalean ruskeaa sävyä, antaa mielestäni kotoisen lämpöisen tuulahduksen,  rennon ja huolettoman sisustuksen.

 Monipuolisesta Poster Storen valikoimasta seinälle ryhmittäytyi sydäntäni lähellä olevat ajatukset ,joita tulen pitkään lämmöllä ajattelemaan ja ihastelemaan💓 Vesistön läheisyys, tuulen huminassa heinien kahina, linnun laulu ja lämmin ajatus. Nyt huone on valmis! Lopullinen väriharmonia on nyt valmis!

Kiitos Poster Store❤

 "Take time to do what makes your soul happy" 

  - Ota aikaa tehdäksesi sitä, mikä tekee sielusi onnelliseksi!


         Poster Storesta myös kivat lahjavinkit kevään valmistujaislahjaksi ja muihin lahja ajatuksiin. Nopea toimitus! Kaunis taulu seinällä on pitkä aikainen muisto❤

 

Ole hyvä! tässä SINULLE  speciaali alekoodi:  paivienilot55   Alennus koskee  julisteita normi hinnasta ( ei selection ja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)  Alennuskoodi on voimassa 26.5. - 1.6  HUIKEAT 55% ALENNUS  julisteista!

  Tartu hetkeen, laita luovuus ja inspiraatio valloilleen!

- Päivi -  

 

   

5 kommenttia:

 1. Ihania. Otin kopin kiinni ja muutama juliste tuli heti tilattua. Laaja valikoima. Kiitos teille🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiva kiitos❤ tilauksestasi. Upea laaja hurmaava valikoima on todellakin,tulee oikeen valinnan vaikeus!
   Iloa päivääsi🌼

   Poista
 2. Ne on hyviä ideoita julisteet ja niitä voi laittaa
  taulun kehyksiin. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, antavat mahdollisuuden vaihtaa tyyliä tarpeentullen🥰
   Kiitti sinulle myös hyvää viikonloppua!

   Poista