25/02/2022

Valkoista sisustamista kirppis ostoilla🤍


Et varmaan ylläty,missä viimeaikoina olen kierrellyt hyvien löytöjen myötä. Ystävä tapaamisia onkin viikkojen sisällä ollut ja yhdessä käyty kirppareilla. Paikallisesta kirpparilta niin loisto löytö samanlainen seinäpeili jonka viimekerralla löysin. Tämä peili vaati tähän huoneeseen valkoisen käsittelyn. Kalkkimaali niin paras joka hommaan!

Värien tarkoitusta viimeaikoina lukeneena. Valkoinen on viattomuuden,puhtauden ja ilon väri.Minä joka haalin sisustus sydämiä. Eurolla kirpparilta tämä ihanainen aiheeseen sopiva taulu. Ja tämä pääsi seinälle josta juurikin puuttui taulu. Arvaappa monta sisustus sydäntä meiltä löytyy? 

No minä sitten laskin kaikki aittaa myöten

......niitä on tasan 70 ❤

Aloin miettimään mistä tämä keräily into alkoi,ja kyllähän minä sen muistan. Noin 6 vuotta sitten sain ihanaiselta työkaverilta ja ystävältäni ensimmäiset lahjaksi. Siitä se sydämellisyys sitten alkoi kasvamaan. Maakunta kirppis käynnillä ystävien kanssa löysin sydämen ulko-oveen. "Welcome to our home"

Kliiviaan olen odottanut kukkia,mutta vielä ei ole näkynyt kaunista kukkarypästä. Näitä meillä on kaksi. Ja ehdottomasti lemppari kukkiva viherkasvini. Saas nähdä milloin tänä vuonna kukkivat? Täytyykin alkaa antamaan säännöllisesti kasviravinnetta.

Alkuvuodesta onkin ollut suuressa keskiössä viherkasvit ja niiden hoito. Useita uusia lajeja on tullut ostettua. Yksi oikeen mieleenpainuva on ehdottomasti peikonlehti,sitä olen  niin pitkään haaveillut. Puuhakasta viikonloppua sinulle!

-Päivi -6 kommenttia:

 1. Vai puuhakasta? Kun viherkasveista tuli mieleen, että pitäsi vaihtaa mullat ennen seuraavaa pohjoisen reissua. Tai sen jälkeen. ;)
  Jos voisin, niin pudottaisin seuraavalla lennolla sinulle seinäpeilin, jossa on hylly ja joka kaipaisi kai valkoista kalkkimaalia...
  Kivaa viikonloppua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mielelläni otan kopin sinun seinäpeilistäsi😂
   Ihanaa sinulla kevään lento lähenee.
   Ihana ilma aurinko paistaa💛
   Multien vaihto on kivaa ja itselläni erittäin sotkuista puuhaa🤦‍♀️
   Aurinkoa sinnekkinpäin viikonloppuusi!

   Poista
 2. Kiva peili. Minulla olisi paljon maalattavaa mutta se ei ole mielipuuhaani ollenkaan. Kaikki kehuvat tuota kalkkimaalia en ole koskaan kokeillut sitä.. no tosin en paljon muutakaan. Kliivia ei vielä kuki täälläkään ja on rehevä mutta minusta monet lehdet aika anemisen värisiä, pitäisi vaihtaa mullat tai ainakin antaa ravinteita.
  Ostin neljä 30 l multasäkkiä mökille niin on myös siellä sitten kun sen aika tulee Kotona on myös multaa valmiina mutta vaihtoja en ole vielä tehnyt yhtään.
  Päivä on taas kaunis ja aurinkoinen, hyvää sunnuntaita sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti,minä olen nykyään innostunu maalaamaan vaikka mitä. Uusi innostus on kalustevaha. Juuri yhtä arkkupöytää tuunailen.
   Ihanaa sinulla on multaa reilusti. Sitä meneekin
   kuluukin ,kun vauhtii pääsee multien vaihdossa.
   Ihania kevät puuhia sinulle💚
   Aurinkoista laskiaissunnuntaita!

   Poista
 3. Valkoinen on hyvä väri,se tuo valoisuutta ja se piristää.
  Sydän kehys on kaunis. Hyvää alkavaa maaliskuuta sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,nyt on ilo haalia valoa ja piristystä🤍
   Kevään aurinkoa unohtamatta!
   Sinulle myös hyvää alkavaa maaliskuuta💚

   Poista