28/02/2022

Arkkupöydän mieluisa muutos puuvahalla

 

Monikäyttöisellä puuvahalla on mielyttävä käsitellä pintoja. Petsimäisen ohuena imeytyy hyvin puuhun ja antaa luonnollisen kauniin silkinhimmeän suojan. Nopeasti kuivuva ja mukavasti siveltävä puupintaan. Useammassa blogissa olenkin ihastellut puuvahalla maalauksia,  niin pitihän sitten itsekkin kokeilla.

Sopivasti meiltä löytyikin tummaa puuvahaa vajaa purkki. Väritään tämä tumma sävy on oiva värivalinta vanhaan arkkupöytään.

Tämän arkkupöydän olen aiemmin tehnyt lapsuudenkodistani navetanvintiltä löytyneestä todella vanhasta laatikosta. Kansikin pöytätasoksi löytyi kierrätyksen merkeissä roskalavata.  

 

Vanha puupinta kaipasi uutta ilmettä ja tähän tilaan varsinkin tummaa sävyä. Kaksi maalaus kertaa ja lopputulos on itselle mieluisa. 

Jotenkin nyt tämä hehkuu huoneessa uutta silmäniloa💓


Kaunis valkoinen anopin tekemä pitsiliina somistaa tummaa pöytää romanttisesti. Pidän erillaisista pitsiliinoista ja verhoista,jotenkin varsinaisesti sopivat tähän huoneeseen.
 
Tämä on niitä hyvän fiiliksen tuunailuita ja lopputulos väriinkin olen niin tyytyväinen. Joten helposti saa pientä näyttävää muutosta kalusteisiin maalatessa. 
Meillähän kodin päävärit ovat musta,valkoinen,puu ja beige. Näitä kaikkia värejä on helppo sointuvasti yhdistää keskenään.

 

Aurinkoista maaliskuun alkua 💛

 - Päivi -4 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta!
  Hyvää maaliskuun ensimmäistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Aurinkoista tiistai päivää sinnekkin!

   Poista
 2. Arkku tulee aivan uuden näköiseksi. Oletko vaihtanut tuon kansikuvan, vai miksi en ole aiemmin nähnyt tuota sydänkehyksessä olevaa tekstitaulua? Se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan.
   Juu vaihdoin kansikuvan viikko sitten,vaihtelu virkistää🤗
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista