21/02/2022

Kuistin uusi rennompi sisustus❤

 

Kevät ja syksy on itselle taatusti vahvasti sellaista aikaa, jolloin sisustusinnostus nousee. Ja halu sisustaa,vaihdella mööpeleiden paikkaa,kierrellä kirppareilla,tuunailla uutta ja jotenkin ajatuskin kulkee selkeämmin. 

Varsinkin kevät aika ajaa minut seinien ulkopuolelle kuistin ja verannan kimppuun. Kuisti on tila meillä, joka kutsuu tervetulleeksi. Pitemmän aikaa sitä katsellessani,halusin siitä rennomman oloisen tilan ja kevät tuulehdukseni myötä se tapahtui.

Ja minunhan kynsiini kuisti pääsi. Kierrätystä kunnioittaen ja huomioiden.  Entisestä kuistin pöydästä sahasin jalat lyhemmäksi. Päällystin istuintyynyillä,taljalla,huovalla ja tyynyillä tason ja istumapenkkihän siitä muodostuikin. Vanha pikku tuoli taljoineen pääsi pöydäksi,jota somistaa sarja somia lyhtyjä ja syksyllä tekemäni " tervetuloa " liitutaulu. Kuisti on lasitettu, niin talven lumilta tila suojassa.

Kirpparilta ostama kiva valkoinen pikkupenkki,tuunaamani pikkutalo,tekemäni käpykranssi,patsas ja lehtikoppa tuovat oman ripauksen sisustukseen. 

Illan hämärtyessä lyhdyt loistavat ja antavat oman tunnelmansa.  Hämäränhyssynä onkin kiva käpertyä huovan ympäröimäksi lämpöisen kupposen kera. Kevään ja kesän lämpöisiä hetkiä odotellessa, jolloin aamupalankin pääsee kuistille vaikka nauttimaan.
Keväisiä ajatuksia sinulle helmikuun loppuusi💓taas ollaan lähempänä kevättä!
- Päivi -

11 kommenttia:

 1. No niin siellä on taas oikein sisustettu kunnolla 🤗 hyvältä näyttää kuistisi.
  Minä en ole vielä alkanut tehdä mitään suunnitelmia on kyllä. Ehkäpä pikkuhiljaa minunkin kynteni teroittuu. 🤗😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 🥰
   Voin kertoa kyllä ne siitä terottuu mitä lähemmäs kevättä mennään💚
   Mukavia puuhailuita viikkoosi!

   Poista
 2. Kiitti Suvi🥰
  Ihanaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tunnelmaa riittää :) Olisi kiva, jos meilläkin olisi jotain tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Minä täällä "tunnelmoin" sinunkin edestä.
   Iloa viikkoosi!

   Poista
 4. Kauniisti olet kuistin sisustanut! Minullakin on lämmin, lasitettu kuisti, mutta siellä majailee pakastearkku, jonka vieressä vanhalla ompelukonepöydällä viettävät talveaan kaikki pelakuut. Joten eipä sinne juuri muuta mahdu. Alunperin halusin kuistin lämpimäksi juuri siksi, että siellä voisi ihailla aamuaurinkoa samalla aamupalaa syöden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Lämmin kuisti on niin huippu hyvä säilytys paikka juuri talvehtiville kukille ja suojaisa.
   Voi ihanuus sitä hetkeä ,kun päästää ihastelemaan aamun kauneutta ja aamupalalle kuistille💚
   Huh onneksi kohta ollaan jo maaliskuussa,kyllä se tästä!

   Poista
 5. Näyttää niin tunnelmalliselta ja kauniilta... Meillekin olen toivonut kuistia, jonne voisi vuodenaikojen ja juhlien mukaan tehdä erilaisia sisustuksia. Toistaiseksi meillä on kuitenkin avokuisti, jonne talvisin sataa lunta sen verran ikävästi, että mitään tuollaisia ihania taljoja ym. on turhaa sinne laittaa. Tyydyn siis ihailemaan muiden kuisteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Aikani minäkin katselin ja ihastelin muiden lasitettuja kuisteja. Kun aiemmin meilläkin tämä oli avokuisti ja sitten se ihme tapahtui,sai lasituksen ympärille.
   Ihanaista viikkoa sinulle!

   Poista
 6. Tunnelmoi minunkin puolestani! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni tunnelmoin sinunkin edestä❤
   Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista