15/02/2022

Kiva vinkki tehdä helposti sisustus/liitutauluja

 

Nytpä kävi helpoksi tehdä liitutauluja. Ei enää sotkevia liitutauluspraymaalia,vaan kätevä siisti tarraliitutaulukalvo. Joka tasoittuu helposti tasaiseen pintaan. Helppo laittaa vaikka kokonaiseen seinään tai oveen ja tarpeentullen helppo poistaa irroittamalla. Tasainen siisti lopputulos. Nyt täytyy sanoa kätsyä,siistiä ja helppoa! 

Mihin tahansa menetkin ota mukaasi koko sydämesi💓

 
Uusi rulla kalvoa löytyi kirpparilta kolmen euron hintaan. Itse kirjoitan kaikki taulutekstit kätsyllä liitutaulutussilla. Liidut sekä tussit kostella paperilla tai liinalla lähtevät yhdellä pyyhkäisyllä pois. Ja sisustustauluja näin onkin kiva tehdä, kun saa vaihdella tekstiä tai kuvaa milloin vaan. Kiva idea myös lastenhuoneeseen piirustus seinäksi. 

Viimeaikaiset kirppari kierrokset ovat suosineet minua. Olen löytänyt joka kerta kivan edullista ja useasti ihan uutta tavaraa. Tämä uusi paketissa oleva taulun kehys maksoi kaksi euroa. Ja väriltään juuri tähän huoneeseen kuin tehty. Tein myös liitutauluksi ja teksin kirjoitin. Sanat ovat juuri minua itseäni.

Elä,naura ja rakasta💓
 


Nautitaan arjen iloista💓 hymyä viikkoosi!

- Päivi -


7 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Liitutaulu on ihana sisusjuttu <3 Meidän koulussa ei ole liitutauluja. Alakoululaisena oli mukava, kun saatiin piirtää taululle. Meillä oli taululiituja, kun tytöt olivat pieniä. He tekivät piirroksia asfaltiin. Ihania muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kouluissa oli niin parasta piirrellä liitutauluihin. Muista alakoulussa oli aina joku luokasta vuorossa ,että sai pyyhkiä taulun tunnin lopussa.
   Todellakin onneksi on ihanat muistot ja asfaltiin on ihan huippu kiva tehdä taidetta.
   Niinpä sisustustauluiksi liitutaulut ovat kätsyjä,saat tekstit vaihtaa halutessaan.
   Mukavaa viikkoa sinulle🥰

   Poista
 2. Minullakin on jossain tarrakalvolla tekemäni liitutaulu. Pitääkin kaivaa se taas esiin, kun muistutit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ota käyttöön🥰
   Tuo tarra on kyllä älyttömän kätsyä!

   Poista
 3. Minulle ihan uusi juttu tämä.
  Minulla on jossain liitutaulu mutta ei ole nyt ollut jonkin aikaa edes esillä vien sen mökille siihen on kiva kirjoittaa meny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutaulusta on moneksi. Ja todella hyvä idea kirjoittaa meny🤗
   Ihanaa te ootte päässyt mökillä kasvi puuhiin,vielä kun maltetaan odottaa kevään vihreyttä💚

   Poista