12/02/2022

Tästähän on muodostunut ihan elämäntapa❤


Eteisessä sisustus koristeena onkin valmiina eväskori ja talja,joista on tullut minun nyky elämän tärkeät työkalut, niinkin voi sanoa. Kaikki alkoi,kun ostin kuksat,eväskopan olen aiemmin kirpparilta ostanut. Olen saanut niin uskomattoman eväsretkeily hurahduksen,mikä onkaan parasta kulkea luonnossa,istua laavulla/grillillä syöden eväitä,paistaa makkaraa ja kuksasta hörpätä lämmintä juomaa. Ihastella luonnon kauneutta,mitä meille on tarjolla joka vuodenaikana💓




Miten nautinkaan istua laavulla, mukanani useat kerrat minulla ollut 4 v kamu. Ja hiihtolomaviikolla saankin retkiseuraa lisää. Tuli lämmittää viileinä päivinä ja kuuma juoma termarista maistuu erittäin hyvälle. Yleensäkin luonnon helmassa kaikki syötävä maistuu tuplasti paremmalle. 

Luonnossa liikkumisella ja pelkästään luonnossa oleskelulla on useita positiivisia vaikutuksia terveyteen,mielialaan ja hyvinvointiin💓 Ovat niitä ilmaisia mahdollisuuksia kohentaa terveyttä.

Mukaani pakkaan koriin: kuksat,termarin,lautaset,aterimet,eväät,tulitikut,servetit. Ja mukaan myös taljat rullalle,sytykkeet,polttopuut ja tulitikut.  Laavulla ja grillillä savun tuoksukin tuntuu nenään niin hyvälle.

MILLOIN sinä olet ollut eväsretkellä?

 






Kotonakin illan hämärtyessä grillataan ja istutaan grillin tulen loisteessa. Retki ruokailuhetkiin ostinkin puiset aterimet,ruskeat eco kartonkilautaset ja muovisia vihreitä GastroMax by orthex bio lautasia,kulutusta kestäviä,konepestäviä ja kevyitä juuri retkeilyyn. Sopivasti kaikki orthex muovilautaset olivatkin tarjouksessa paikallisessa kaupassa. Kuksia ja muovikipposia hankin vielä lisää. ( ei kaupallista mainontaa )








Viime päivinä tuntunut aivan keväältä,vaikka lunta on niin mielettömästi. Mutta nautitaan niistä jokaisesta auringon säteestä mitä on tarjolla. Auringolla on niin elinvoimaa antava vaikutus,on oikein sielun vitamiini 💛 Sainkin heti kuistin siivoilu innostuksen,niin sopivasti kuistin ikkunoihin aurinko paistaa,että oikeen houkuttelee järjestämään sen tilan uuteen uskoon. Kyllä se kevät sieltä tulee,kun maltetaan odottaa. Jotenkin olen tänä talvena nauttinut talvikeleistä,kun nyt ei ihan lasketa niitä kovia pakkasia mukaan.





Se mistä olen niin onnellinen,olimme torstai iltana autoajelulla ja mitä ihanaa taivaalla näkyi. Se tunne minä näin ne revontulet. Aluksi vaan silmät suurena ihasteltiin. Erittäin vaikeat kuvattavat ja alkoivatkin pikkuhiljaa hiipua pois. Mutta näin ne ja kuvaankin sain niistä pienet välähdykset. I am happy🥰




Nautiaan luonnon kauneudesta.  Liikutaan luonnossa ja ammennetaan siitä voimaa.💓

- Päivi - 

 

14 kommenttia:

  1. hei !
    haethan paketin :) ,palautetaan ,minulle 15.2:(
    Oikialla tulilla rillattu makkara ,ihan paras!!!
    Hyvää viikonloppua .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiekkö kiitti,kun ilmoitit❤
      Soitin postiin just ja sieltä ei ole tullut mulle saapumisilmoitusta jostaan kumman syystä.
      Haen huomenna.
      Niin onkin kiitos luonnossa ruoka maistuu niin hyvälle❤
      Sinulle samoin halaus ja hyvää viikonloppua!

      Poista
  2. Onnittelut revontulien bongaamisesta! Näin facebook'ista, että hetken olivat olleet täälläkin jonain yönä. Mulla on kaksi kuksaa isävainaan peruja - pitäis ehkä käydä ulkoiluttamassa niitä...
    Suloista (Sulon ja Sulhon päivä) sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti 🥰 Olin niin innoissani,kun kerrankin ne näin. Kaunista katseltavaa💚
      Juu ota sinäkin kuksat reppuu ja menoksi.
      Ihansista sunnuntai päivää sinulle!

      Poista
  3. Ihana lukea retkeilyhurahduksestasi! Eilen oli kyllä juuri sellainen aurinkopäivä, että ajattelin, kuinka ihana olisi mennä retkeilemään jonnekin. No, oli muuta puuhaa, mutta ajatuksissa on tehdä joku retki lähiaikoina. Eväiden kanssa tietenkin.
    Mukavia kevättalvipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiitos🥰 luonnon helmassa retkeily on vaan niin huippua ja eväät maistuvat niin makoisalta.
      Sinulle ihanaa eväsretkeä ja nauti luonnon kauneudesta💙

      Poista
  4. Mikä siinä on että nokipannukahvit ja eväsleivät maistuvat luonnossa parhailta

    VastaaPoista
  5. Se on ihanaa kun paistaa makkaraa laavulla ja eväät maistuu paljon paremmalle
    luonnossa. Kauniitakuvia olit saanut revontulista,nyt on ollut kauniita
    revontulia taivaalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuli niin hyvä fiilis revontulista🤗
      Nautitaan luonnon kauneudesta ja ulkoillaan❄
      Ihanaa ystävänpäivää sinulle huomiselle!

      Poista
  6. Minä en osaa retkeillä vaikka kuinka yrittäisin. Viime kesänä yritin muutaman kerran tuloksetta. Luontopoluilla ei ole eväitä mukana, vaikka joka kerta ajatellaan penkki-pöytä -yhdistelmän nähtyämme, että olisi eväät voineet olla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiekkö nyt vasta minäkin opin tämän retkeilyn jalon taidon❤
      Ehkä senkin vuoksi,kun on nyt tähän enemmän aikaa.
      Ihanaa ystävänpäivää sinulle❤

      Poista
  7. Eväsretkeily kuulostaa hauskalta. Pitäisi kokeilla joskus, edellisestä kerrasta on vuosia. Toisaalta eväsretkeilyksi voi kutsua myös kesämökkireissuja, niitä sellaisia, jolloin keitetään vaan kahvit ja paistetaan makkaraa nuotiolla. Talvisin ei tosin tule näitäkään reissuja tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ehdottomasti mökki retkeilyt ne ovat niin parhaita käyntejä. Oikeen kaipuu on jo kesää,että pääsee mökille. Yhden kerran pääsin jäitä myöten mökillä talvella käymään,se oli kyllä ihana retki. Nyt lunta jäällä ja märkää. Joten kesää odotellessa.
      Mukavaa viikkoa sinulle🥰

      Poista