14/02/2022

Sisustuselementti joka muuntautuu moneksi!


Sain lahjaksi tämän ihanan kielo vaasin. Sisustuksessa on parasta,että yksi elementti muuttuu moneksi eri tilanteisiin sopivaksi. Sitä on juuri tämä kaunis kielo vaasi/kynttilälyhty. Vaasi ilahduttaa olomuodollaan kukkakimppua,kuin myös illan hämärässä tuikkukynttilän valoa on iloa katsoa huurrelasin lävitse. Sekä mikäs on laittaa vaikka helminauha koristeeksi tai led-valot loistamaan. Kaunis kokonaisuus pelkästään vaasinakin. Kevään aikana tuleekin ostettua enemmän leikkokukkia,niin tämä vaasi tulee palvelemaan useat kerrat.

 Kielosarjaa sain lahjaksi samalla myös laadukkaan " Sata kielo Suomelle "  kaitaliinan desing Jukka Vesterinen.  50% pellavaa, 50% puuvillaa ja leveys 45 cm.  Kaunis liina sopii niin arkiseen kuin juhlavaankin tilaisuuteen. Neutraalilla värillään helppo yhdistää erillaisiin kattauksiinkin.Ale ostoilta alkuvuodesta tarttui isompi peurakin mukaan. Hopean värinen kiehtoo jotenkin minua ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Peilialusia tuli myös muutamat ostettua alkuvuodesta, sopivat nekin moneen käyttöön.
Hyvää ystävänpäivää  ja mukavaa alkavaa viikkoa❤- Päivi -


7 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sinullekin. Maljakoista saa tosiaan monenlaista, kun vaan käyttää mielikuvitusta. Kielo on hieno kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤
   Tästä maljakosta tuli kyllä suosikki kukille,kynttilöille ym.
   Ihanaa ystävänpäivää sinullekkin❤

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää! ♥
  Kaunis maljakko ja taas kerran ihana peura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤
   Samoin sinullekkin leppoista ystävänpäivää!
   Tulit niin ajatuksiin,kun tuon peuran ostin🥰

   Poista
 3. Mukavaa ystävänpäivän iltaa sinulle

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin ystävänpäivää sinullekkin❤

  VastaaPoista