25/10/2021

Kuinka valita sointuva kokonaisuus huoneeseen?Seuraavaksi tälle sisustajalle oli ajatus saada tähän huoneeseen neutraalia väriä antamaan  lämpöä valkoisen rinnalle. Syksy on ollut itselle niin idea rikasta aikaa. Johtuneen paljolti siitä,että viihdyn sisällä enemmän, kuin kesällä. Ehdin luppo aikani käyttämään lempi puuhiini eli sisustustukseen. 
 Kauppa kierroksen lopputulos tällä kertaa oli beiget tyynyt ja ihanan pehmeä samaa sävyä oleva huopa. Ne näyttivät kaupassa mieluisilta valinnoilta. Ja sopivilta juuri tähän huoneeseen.
 Kunhan käyn meidän kaikki huoneet läpi,niin sittenhän voin aloittaa kierroksen uudelleen uusilla ideoilla😂


Nyt beigen eli vaalean ruskea sivallus on huoneessa läpi käyty. Sai ruskea löhötuoli,nallet,majakka,lyhty,naru somisteet ja talja lisäkseen beiget tyynyt ja huovan.
 MUTTA jotain jäin kaipaamaan vielä ...
 

.....ja se on musta väri. Musta tyyny vielä ripaukseksi niin nyt olen tyytyväinen taas lopputulokseen. Musta on väri joka muutenkin kulkee huoneesta toiseen.  Ihanan ilta tunnelman tilaan tuo ystävän tekemä makrameetyö joka antaa sen kodikkaan lämmön ja tunnelman 💛 ja turvalliset led-kynttilät saavat palaa vuorokauden ympäri tai ajastimella varustettuna.


 

Kyllä se oma kokonaisuus löytyy kodin omista väreistä jotka myös vaikuttavat monella tavalla. Ovat tärkeässä roolissa ja millaisen tunnelman tai kokonaisuuden oma silmä haluaa. 

 


Idea rikkaita hetkiä sinullekkin!
- Päivi -


12 kommenttia:

 1. Näyttää upealta ja tunnelmalliselta.

  VastaaPoista
 2. Koskahan tuo teidän koti nähdään Suomen kauneimmat kodit-ohjelmassa?
  Lokakuista iltaa/iltoja! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤
   Siihen ohjelmaan minusta on vain katsojaksi ja ihastelemaan muiden koteja🥰
   Ihanaisen ihanaa iltaa sinullekkin❤

   Poista
  2. Mulle tuli myös tuolta Rehanalta kaksi kommenttia. Poistin ne.

   Poista
  3. Määki taidan tehdä samoin🤔

   Poista
 3. Ledejä käytän minäkin, jos jotain poltan. Olen alkanut epäilemään itseäni noiden kynttilöiden kanssa ;D Ja kissankin on kivempi elää viiksien kanssa kuin ilman.
  Tykkään tuosta majakasta. Sopii sävyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama minulla led-valoja meillä on useita ja ovat turvallisia ja antavat vapauden. Kun taas aitojen kynttilöiden kanssa silmät on oltava valppaina myös näiden karva kamujenkin kanssa.
   Majakka oli kiva löytö kaupasta,pidän siitä itsekkin🥰

   Poista
 4. Ruskeat sävyt on nyt taas kovasti esillä sisustuksessa ja ne kyllä on minullekkin mieleen. Pienillä valinnoilla saa kummasti uutta ilmettä. Minä pidän erityisesti tuosta majakasta mistä olet sen hankkinut 🤔
  Itse en ole vielä päässyt oikein sisätiloihin kun ulkona on ollut niin paljon vielä kaikkea hommia ja lapsen lapset tulevat nyt kahdeksi yöksi viikonloppuna. Mutta ensiviikolla minäkin alan sisähommien pariin ehkä verhojen vaihdolla.
  Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ruskeat sävyt ovat palanneet sisustukseen monella muotoa. Ja onkin kaunis neutraali väri. Minäkin tykkään niin tuosta majakasta,ostin sen paikallisesta Löytöteksistä. Onko sielläpäin kyseistä kauppaa?
   Kivoja puuhia sinullakin sisäpuuhiksi,verhojen vaihdolla saa kivaa uutta ilmettä. kivoja puuhia teille lastenlasten kanssa.
   Samoin sinulle leppoisaa loppuviikkoa!

   Poista
 5. Ei meillä sellaista kauppaa löydy, harmi 😣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Mutta toivotaan,että löydät jostain oman majakan. Ei ollut täälläkään enään niitä kun kaikki oli mennyt. Hyvin suosittu tuntui olemaan.

   Poista