18/10/2021

Näin teet kivat sisustus tähdet seinälle!

 

 - Sisältää YouTube linkin.

Sisustus on itselle sydämen asia 💓 Rakastan hempeää, siitä mistä itse pidän, mikä meille sopii ja näyttää silmään hyvälle!  Voin kertoa aina se ei ole helppoa,välillä siirtelen,vaihtelen,vaihdan väriä ym. että lopputulos on omaan silmään miellyttävä.

Aiemmin tekemäni sisustus tähdet löysin kaapin laatikosta tehdessäni syyssiivoiluita, niiden kaavakin löytyi. 

Jostain se innostus alkaa,tälläkertaa siitä!  Kierrätys kunniaan ja sain nuorisolta valkoisen Kallax hyllyn laatikoineen,heille jäi tarpeettomaksi. Ja seinälle kaipasin hyllykön lisäksi väriä, joka kulkee huoneesta toiseen. Yksi tälläinen väri on musta,jota löytyy tunnetusti joka huoneesta.

Niin tähdethän pääsivät tuikkimaan seinälle.  Antamaan väriä kivasti ja tuomaan jatkumon tunnetta värin kera. Et varmaa ylläty,että olen myös pallovalot asetellut hyllykön päälle😂

Kuin myös tekemäni liitutaulu pääsi kohteeseen. Ja heinäkasvi koristeet lasipullossa ovat ajattomia koristeita joka paikassa.                     

  Sisustus tähtien ohje:

                                https://www.youtube.com/watch?v=4Tr4PwJaAMA

Tarvitset: Lyijykynän,harpin,viivottimen,asteviivain ja sakset. Paperia,kartonkia tai tapettia palan. Kivasti erillaisesta tapetista saa kivan muodostelman myös seinälle. 

Youtube linkin avulla hyvät ohjeet tekoon. Itse käytin murolaatikko pahvia,on sopivan paksuista ja pysyy kuosissa. Ja lopuksi maalaus haluamallaan värillä. Itse mustalla spraymaalilla suihkasin,kuivuu äkkiä. Sinitarralla tai kaksipuoliteippi palalla seinään kiinni.

 Mukavaa idea rikasta viikkoa sinulle!

- Päivi - 

 

2 kommenttia:

 1. Kiva idea!
  Sinulla on aina niin nättiä! Koittaisipa se päivä, jolloin oma kotini näyttäisi edes suurinpiirtein normaalilta... Ei se homma kyllä etene, jos istun tuntikausia kutomassa ja virkkaamassa, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤
   Minä olen kyllä yhden sortin sisustus häärääjä. No sitten ,jos uppoudun muihin puuhiin,niin kyllä nämä puuhat jää minultakin. Sinä olet niin huippu hyvä käsitöissä🥰,minusta ei taas ole siihen puuhaan.
   Iloa viikkoosi!

   Poista