20/10/2021

Kätevä siivousliina kodin haastaviin kohteisiin!

 

 Hyviä omakohtaisia kokeilu vinkkejä on ilo jakaa eteenpäin! 

Siivous/puhdistus on meidän jokaisen pakollinen arkinen rutiini, joskus siitäkin on päästävä hitusen helpommalla.

Meillä baarisyvennyksen tasojen,hyllyjen,lasihyllyjen,peilien ja esineiden putsauksen vaativat jotain toimivaa, joka jättää kuivan kiiltävän pinnan heti. Olen kokeillut suihkepesuainetta ja sen jälkeen pyyhin siivousliinalla. Kostealla pesuaineeseen liotettua siivousliinaa myös pyyhkimiseen.

Mutta ostinpa sitten hygienisiä kosteus pikasiivousliinoja. Ja miten helppoa siivous onkaan ja lopputulos on heti kuiva ja kiiltävä. Yhdellä liinalla sai muutaman tason hyvin pyyhittyä. Soveltuvat kodin kaikkien pintojen pyyhintään. Kätevä myös autossa mukana.- Ei kaupallista mainonta...

Tavarataloissa ja marketeissa on siivouspuolella myynnissä eri merkkisiä hinnaltaa n. 3,50 euroa pakkaus. Pakkaus sisältää 30 kpl ,on hajusteeton ja ihoystävällinen.


- Liina on sopivan kokoinen 28 x 18 cm, ilmava ja helppo pyyhkiä. Tyhjäsin kaikki hyllyt vuoronperään ja aluksi pyyhin tasot,peilit ym. Oma projekti tässäkin hommassa,mutta näillä liinoilla tämäkin oli huomattavasti helpompaa. Ja lopputulokseen olin heti tyytyväinen😊


Tuli yhteen aikaan haalittua ja kerättyä erillaisia laseja. Viimekuussa kirpparille veinkin osan.  Päätin nyt ei enää yhtää lasia meille. Näitä löytyy vielä keittiönkin vitriinikaapista.


Mukavia siivoushetkiä sinullekkin!
- Päivi -11 kommenttia:

 1. Kiitos siivousvinkistä! Nuo siivousliinat ovat varmasti käteviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä!..joskus on päästävä hitusen helpomalla näistä hommista.

   Poista
 2. Kiitän myös vinkistä!
  Tuli noista laseista mieleen, että minulla on neljä mustajalkaista valkoviinilasia ja kaikki loput viinilasit ovat enemmän tai vähemmän jääneet yksittäisiksi kappaleiksi. Muut matkanvarrella hajonneet. Kun joskus hankin uusia, niin ostan sellaisia, joissa on matala jalka!!!
  Sadepäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä🥰..tiekkö ajattelin samaa,kun noita hyllyjä pyyhin. Laittelin takaisin laseja ja mietin, miksi meillä ei ole yhtää matala jalkaisia laseja. Täytyy eka kuluttaa ja hajottaa noi loppuu😄..niin voin ostaa niitä tilalle.
   Sateen ropinaista öitä sinne!

   Poista
 3. Juuri niin 🤗 ja onneksi on valinnan varaa kaupoissa.

  VastaaPoista
 4. Minulla on ollut pitkään autossa vastaava tuote. On ihan kätevä, jos sitä käyttää ;D Äskettäin löysin paketin penkkien välistä ja kaikki liinat olivat ihan rutikuivia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan,täytyypä muistaa minunkin sulkea pussi hyvin,kuivuvat näköjää helposti.

   Poista
 5. Kiitos vinkistä,pitää ostaa seuraavalla kauppa reissulla.
  Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva🤗..nämä ovat kyllä käteviä.
   Sinulle myös mukavaa viikonloppua🥰

   Poista
 6. Varmasti kätevä, kun voi vain ottaa paketista uuden jossa valmiina myös puhdistusaine. Itse olen myös hieman päivittänyt siivoustarvikkeita. Kovasti kiinnostaisi kuitukangas liinaksi, ilmeisesti sopii moneen pintaan. Täytyykin käydä hommaamassa hieman uusia tarvikkeita siivouskomeroon. Näitäkin voisin kokeilla.
  https://www.jukkapackalen.fi/kuitukangas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi🤗
   Itse myös olen pikkuhiljaa siivouskaappia päivittänyt. Minäkin kiitti voisin koklaa noita kuitukangas liinoja.
   Tässähä joulusiivoilut edessä, niin kiva kokeilla uusia juttuja.
   Mukavaa joulun odotusta sinulle🥰

   Poista