04/10/2021

Kätevä muovailumassa ja kynttilät MUOVAILUMASSA  on yksi lemppari askartelumateriaali ja edullinen hinnaltaan.  Luovuus vaan kehiin,niin saa tehtyä vaikka mitä. Olen massasta tehnyt aiemmin: koriste sydämiä,roikkuvia koristeita ikkunaan,helminauha koristeita ja tuikkukynttilä kippoja. Sellaisia pieniä silmäniloja sisustukseen.💓

 Syyskuun aikana on kyllä tullut tehtyä ennätys määrä vaikka mitä tuunailuita ja maalailuita. Muovailumassaa ostinkin jemmaan aiemmin.  Mukavaa puuhaa myös tämän kanssa häärääminen. Yksi paketti jäi vielä käyttämättä,ehkä tiedänkin mitä siitä valmistan. Aina on niinkun oltava joku työ odottamassa tai suunnitteilla. Yksi taulu myös odottaa tuunausta. Vanhoja ikkunoita,kun saan haalittua jostain, niin niiden kanssa on mukava aikaa kuluttaa.

Valmis esine massasta kuivuu huoneen lämmössä  koosta riippuen 2‐4 päivässä.  Halutessa kuivana voi maalata vesi- ja akryyliväreillä,lateksimaalilla ja lopuksi halutessaan lakata.  Itse olen tykästynyt näistä valkoisista versioista ,ehkä lakkapinnan pensselöin päälle vielä.

Kynttilä kippohan siitä tuli,pikku valot kyytipojaksi. Jätin tuollaisen rosoisen pinnan tekemääni. Näyttää vähän ajan patinoimalta, ettei ole ihan siloposki.

Syys ja kynttilät - I like 💓

" Kynttilän hento liekki,valo kaunis onnen hetki,lämmittää ajatusta ja mieltä.
Tunnelman luoja,syksyn tuoja."
 

Muovailumassaa on myynnissä monissa tavarataloissa edulliseen n.3 - 5 euron hintaan.

 


 Miten rakastankaan tätä aikaa,että saa polttaa kynttilöitä,sytyttää ulos lyhtyihin kynttilät ja laitella valoja. Tätä onnellisuutta riittääkin kevääseen saakka. Sitten alkaa kesä ihanuus💚

- Ikkunassa roikkuu yksi esimerkki askartelumassasta aiemmin tehty sydänkoriste.

 


Syys tunnelmaa viikkoosi!

- Päivi -

 

9 kommenttia:

 1. En ole koskaan testannut tuollaista massaa, mutta tuli mieleen lapsuudesta 'taikataikina'. Äitini oli lastensairaalassa askartelun ohjaajana, joten sain paljon vinkkejä ja virikkeitä lapsena. Samalla sai osansa naapureiden lapsetkin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä unelmien ammatti äidilläsi on ollut🥰
   Kiva ja sait sinäkin mukavan lisän hänen työstään ja naapuruston lapset.
   Päiväkodissa lasten kanssa olen tehnyt myös taikataikinaa,kivaa puuhaa.
   Ihanaista viikkoa kiitos sinullekkin🤗

   Poista
 2. Muovailumassasta saa kyllä kaunista aikaiseksi ja ihana on välillä antaa vaan vapaasti ideoiden ja sormien lentää 🤍 Kauniita kuviakin olet ottanut.
  Mukavia syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle🥰..välillä tuntuu,että ideaa lentää vähä liikaakin. Mutta sillon on taottava ,kun rauta on kuumaa😂
   Sinulle myös mukavia syyspäiviä ja tunnelmallisia hetkiä🍁

   Poista
 3. Kaunis kippo. Massa antaa tosiaan mahdollisuuden vaikka mihin En olekaan pitkään aikaan tehnyt siitä mitään. Neulominen on niin mukavaa, että ei tule tehtyä mitään muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Sinä olet kyllä niin huippu hyvä neuloja. Sitä taitoa taas ei täältä löydy vaikka kuinka opettelisin.
   Kiva tulla sinun sivuillesi ihastelemaan sitä lajia.
   Iloa viikkoosi ja mukavia syyspuuhia🍁

   Poista
 4. Minä en ole koskaan tehnyt mitään tällaista kaunis on.

  VastaaPoista