28/11/2022

Tästä se kohta alkaa❤️

Tervetuloa torstaina joulukuu ja sen mukainen joulun taika💖 Joka itselläni alkaa, kun kalenterin sivun käännän joulukuulle. Talviajassa parhainta on joulu ja sen tuoma oma tunnelma. Joulu kolkuttelee ovelle:  piparin tuoksuna, joulutorttujen herkutteluna, koristeluna, joululauluina, leffoina, lastenlasten ilona, glöginä, mutta pääasia että kaikki tehdään kiireettömästi. En aio siivota kaappeja, koska en vietä kaapissa joulun aikaa. 

Aito kynttilöiden lepattava liekki kertoo oman sanomansa ja kuppi kuumaa viltin mutkassa maistuu erittäin hyvälle. Niin pienten kuin isojen ilo on joulukalenterin availu ja sen mukainen aaton odotus alkakoon. Joulukuun aamuja odottaa namu yllätys!  

Joulukatu avattu ilotulituksen merkeissä. Nautitaan joulun valmisteluista ja puuhasteluista.


Jokainen päivä on lahja💗

-Päivi -


9 kommenttia:

 1. Ihana ja lämmin tunnelma kuvissasi. ❤️🕯

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ pienistä hetkistä tulee hyvä mieli!

   Poista
 2. Kaappien joulu jää minultakin viettämättä ;)

  VastaaPoista
 3. Tulee lapsuus mieleen tuosta leivinuunista, vaikka meillä ei koskaan tainnutkaan olla kynttilöitä sen edustalla. Kaunis on myös ilotulituskuva! Joulutortut eivät minulle oikein maistu, koska gluteenittomina ne ovat yleensä suorastaan kamalia. Lapsena, kun vielä söin vehnää, vetelin yhtenä jouluna ihan liikaa joulutorttuja, ja sen jälkeen oli kyllä vuosien tauko muutenkin, kun ei vain maistunut. Mutta nauttikaa te joulutortuista, jotka voitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivinuuni on todellakin meidän kodin sydän❤️ sen äärellä on ihana olla ja ruoka muhii kätevästi uunissa,jolloin joutuu kynttilät ottamaan pois.
   Tiekkö minä vasta viime aikoina olen oppinut syömää joulutorttuja.
   Pipareita täytyy myös paistaa,koska purkki onkin ihan tyhjä.
   Mukavaa marraskuun loppua ja tunnelmallista joukukuun alkua sinulle!

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallista. Oikein välittyy jo joulun odottelu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti❤️ talven paras hetki on joulun hetki ja odotus. Sitten voisikin sen jälkeen kevät tulla😂

   Poista