03/11/2022

Piristäviä kirppariostoja - pimeään vuodenaikaan tuiketta valoilla💛

 

Tämä vuodenaika suoranaisesti houkuttelee minut haalimaan kaikkea kaunista ja hempeää tunnelman tuojaa. Pimeään vuodenaikaan valot luovat lämpöä niin sisälle kuin ulos.  Varsinkin nyt tähän energian säästöaikaan, kun turhia valoja ei viitsi päällä pitää.  Mukava tulla huoneeseen,  jossa on ajastimella syttyvät led-valot ja antavat mukavan kodikkuuden hämäryydessä. 

Makuuhuoneen yöpöydälle kirpparikierrokselta löysin ihanat hopeanväriset tähtivalot ja kaunis lasinen huurrelasi vaasin. Valot suoranaisesti hehkuvat kaunista valoa vaasista ja pöydältä. Ajastettu sopivasti, niin ei tarvitse koskaan pimeään huoneeseen saapua.

Jokaisessa hommassa pitää olla näköjää yksi viimeistelijä, tällä kertaa Lulu kissamme seurasi silmät tarkkana sisustuspuuhia. Nauroinkin, että jonkun puhe/ajatus kuplan kissan pään päälle saisi😂 Joka myöskin rakastaa viilenevien ilmojen kodikkaasta lämmöstä sisällä ja oli juuri sen näköinen "onko homma jo valmis, pääsen takasin nukkumaan"


Kotiin on ihana tulla, kun vastassa on eteisessä ja rappusillakin lempeät valot pimeyden sijaan. Koskaan ei tarvitse täysin pimeään saapua ja hamuta valokatkaisijaa kiireessä. Kirppariostona löysin myös rappusille valkoisen kivan lyhdyn. 
Sytytetään tuiketta hämäryyteen💛ja hyvää pyhäinpäivää lauantaille!
- Päivi -


4 kommenttia:

 1. Onpas kivat nuo lyhdyt, joissa on isot lamput sisällä! Ovatko ne sähköllä vai pattereilla toimivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🤗 pattereilla toimivat. Ja kätevää, kun saa ajastettua niin yllättävän kauan kestää patterit.

   Poista
 2. Minulla on mökillä ollut jo pitkään eteisessä kylläkin sähkövirralla toimivat mutta ledivalot eikä voi ajastaa ja minustakin on mukavaa kun ei tarvitse pimeässä haahuilla 🤗 samoin meillä on ollut vuosia kotona eteisessä ledivalot pajutornissa nyt tälläkertaa myös leditähdet. Mukavaa tulla alas ei tarvitse portaisiin valoa sytyttää. Mukavat löydöt sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä mukava valaista kulkureitit. Pimeys tulee nyt yllättävän aikasin.
   Kirpparilöydöt ovat aina niin yllätys mitä löytyy.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle🤗

   Poista