18/11/2022

Tikkaat sisustuselementtinä

 Monipuoliset sisustuksessa.

Sisustustikkailla on todella paljon vaihtoehtoja sisustuksessa, voi hyödyntää melkeinpä mihin tarkoitukseen vain. Paikkaa on helppo vaihtaa ja käyttötarkoitusta muuttaa helposti. 

Olohuoneeseen sijoitin hankkimani valkoiset tikkaat. Valopallot, ompelemani pitsisydän ja massasta tehdyt sydänkoristeet  somisteeksi. Pallovalot antavat kauniin valon illan hämärtyessä. Enemmän pidän meillä tunnelmavaloista, kun pitäisin kattovalaisimia päällä. 

Makuuhuoneessa palvelee samanlaiset tikkaat vaatepuuna. Aitassa vanhat heinäseiväs tikkaat kannattelevat valojaan somisteena kuin myös kuistilla. Kylpyhuoneessa tikkaat olisivat hyvä vaikka pyyhkeille. 

Olohuoneeseen pikkuhiljaa tikkaat saavat seurakseen joulun ajan somisteita, muutama kotitonttu onkin päässyt esille. Muutenkin harmaat tonttuset voisivat olla vaikka koko talven, eivät ole niin jouluisia. Lupsakkaa viikonloppua!

- Päivi -


6 kommenttia:

 1. Kauniita yhdistelmiä mukaan lukien nuo sydämet, valot, karva. Näen jo silmissäni, miten tikkaat lentäisivät, jos ne olisivat meillä ;D Nuottiteline nuotteineen on ihme kyllä saanut olla kissoilta rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Meidän Lulu vanhuksen liikkeet ovat niin verkkaiset, paitsi tarpeen tullen mennää häntä suorana, mutta ihme meillä kaikki sisustus jutut ovat saaneet olla paikallaan.
   Kiva asetella loppuvuoden silmäniloksi tonttuset ym.

   Poista
 2. Kauniita tikkaita .Minulla on myös varattu materiaalia heinäseiväs tikkaita varten mutta vielä ei ole niiden aika .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, juku kumpa minäkin saisin hyppysiini muutaman heinäseipään, niin löytäisin kanssa käyttötarkoitusta niille .
   Kivaa odotan sinun tikkaiden valmistumista😍

   Poista
 3. Kauniita sisustustikkaita! Hei, tässähän on hyvä idea meidänkin kotiin.Olen miettinyt, miten saisin kausivalot sievästi esille. Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 Tikkaat ovat kätevät monenlaiseen tarpeeseen.
   Kiva,kun sait vinkin. Mukavia valojen somistamis puuhaa sinulle.
   Nyt onkin ilo laitella erinlaisia valoja esille!

   Poista