25/11/2022

Kiva kirppislöytö ja vuodenaika kuin uuden alku!

 Jokainen vuodenaika on kuin uuden alku tuoden mukanaan inspiraatiot, värit, juhlat ja teemat. Talviaika on siirtymistä sisälle luoden kodin lämmön tunnelmaa viilenevien ilmojen myötä. Kaapista haalien lämpöisemmät vaatteet esille, mikä onkaan sujahtaa villasukkiin, lämpöiseen villapaitaan ja paksumpiin päällysvaatteisiin ulkoilussa. 

Loppuvuodessa ehdottomasti parasta on joulu. Selailinkin joululehtiä herkuttelun merkeissä. Olen yleensä tapaus, en voi jättää mitään viimetinkaan joten valmistaudun ja suunnittelen aina ajoissa. Joululahjoja onkin paketoitu jo jonkin verran. Joulunaika on perheen yhdessä olo aikaa💗

Kirppariostona kiva kartiokoriste on sopiva tämän ajan sisustus juttu, tuoden pikkujoulu tunnelmaa kotiin. Joulun lähestyessä avaan rottinkisalkun, jossa säilytän jouluaiheiset koristeet, pääsääntöisesti jouluvärit meillä on hopea, kulta ja valkoinen. Ripaus punaista kukkien myötä ja muutaman iloisen joulutontun kera. 

Merkillinen tarve itsellä loppuvuodesta ostaa vihreitä kuulia, niistä joko tykkää tai ei tykkää.  Ovatko vihreät kuulat sinun suosikkejasi?

Ja se tunne, kun ensilumi sataa ja luonto vetäytyy pikkuhiljaa talviunille. Joka ikinen vuosi ensilumi on kuin joku taika. Johtuu varmasti siitä, että uudessa vuodenajassa on aina jotain uutta ja mielenkiintoista. 

Kuin myös talviaikana on enemmän aikaa perehtyä kirjojen saloihin. Sain postissa iloisen yllätyksen ihanaisesta MadelnKoti blogin arvonnasta. Hänen blogissaan tarkempi esittely kirjasta ja kivoja joulukalenteri ehdotuksia, nyt alkaa niidenkin aika koittaa. Käyhän kurkkaamassa😊  
Iltojen iloksi aloin mielenkiintoista arvontavoitto kirjaa lukemaan: Sisustus suunnittelun Käsikirja. Lämpöisin ajatuksin💗
- Päivi -

7 kommenttia:

 1. Tuo kartiokuusi on kiva koriste ennen varsinaista joulukuusta. Sinulla kävi tuuri, kun voitit juuri itsellesi sopivan kirjan. Mukavaa marraskuun loppua sinne lämpöiseen pesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🤗 Nautitaan loppuvuoden tunnelmista ja saadan ajatukset jo joulun suunnitteluun. Niinpä oli ilo voittaa arvonnassa.
   Sinulle myös leppoisaa viikonloppua ja marraskuun lopun hetkiä.

   Poista
 2. Kiitos🤗 Samoin sinulle iloista marraskuun loppua!

  VastaaPoista
 3. Vihreät kuulat ovat minun jouluherkkujani! Kaunis kartiokuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam ,miten ne maistuvatkin näin joulun alla niin hyville💚
   Ihanaa joulu puuhasteluja sinullekkin!

   Poista
 4. Onnittelut arvontavoitosta!
  Oletko maistanut vihreät kuulat-suklaata? Yksi ystävä tykkää, mutta muuten 'ei jatkoon'.
  Viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🤗 oli kiva voittaa!
   En muute olekkaan maistanut sitä suklaata.
   Täytyypä jouluna ostaa maistiaisiksi.
   Lupsakkaa viikonloppua!

   Poista