11/11/2022

Sisustukseen ripaus romantiikkaa❤️

 Käsityön osaaminen kunniaan -kauneutta kotiin.

Pitseillä hempeyttä💗

Pitsi tuo herkän romanttisen ja kodikkaan ripauksen sisustukseen. Tätini oli käsityön ammattilainen hän valmisti lähes kaiken itse. Pitsiliinoja teki kaikille jokaisen kotiin sisustukseen sopivaksi. Lämmin muisto jäi tädin muistolle. Uutta ilmettä saa helposti liinoja vaihtamalla sopivat niin arkeen kuin juhlaan. 

Tekstiileillä on helppo sisustaa ja vaihtaa tyyliä. Tuovat kotiin lämpöä ja vaihtelua. Varsinkin pitsi muistuttaa menneestä ajasta, maalaisromantiikasta ja luo kodikkaan tunnelman. Arvostan suuresti käsityön jaloa taitoa.


Pöydälle löysin kirpparilta kauniin valkoisen lasikuvun mallisen astian, kauniisti valot tulevat lasin lävitse. 
Makuhuoneen sisustus muuttui hetkessä, kun välillä vaihdoin kalastajalangasta tehdyn ison päiväpeiton. Tämä upea taidonnäyte on toisen tätini ihana muisto, hän oli myös taitava käsityö ihminen. Iloa loppuviikkoosi ja hyvää isänpäivä viikonloppua💖

- Päivi -


4 kommenttia:

 1. Ihanat tädit❤️ja muistot on tärkeitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ovat kullan arvoisia❤️
   Iloa viikonloppuusi!

   Poista
 2. Ihania pitsiliinoja ♡ Taitavat tädit ja kauniit muistot ♡ Meilläkin on sisustuksessa pitsiliinoja. Äitini on taitava käsityöihminen ja pitsiliinoistamme suurin osa on hänen tekemiään. Loput on minun tekemiä. Virkkaaminen on mukavaa ja koukuttavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 pitseistä hehkuu hempeys ja kauneus.
   Ihanaa sinunkin kotia somistaa nämä ihanuudet.
   Virkkaaminen on todellakin luovaa puuhaa ja lopputulos
   lumoavaa.
   Mukavaa isänpäivää🤗

   Poista