01/12/2022

Täydellinen ostos - arjen kimmeltäviä hetkiä💛

 Joulu jatkaa tulojaan koristeet kerrallaan. Ostos reissullani ostoskärryihin päätyivät ihanat joulupallot, joista kaikista kimmelsi oma joulun ilo ja sanoma. Myös ostoskärryihin nostin kauniin lasisen ison pallomaisen lasivaasin. Täydelliset ostot, koska tiesin tarkalleen mihin tarkoitukseen kaikki päätyivät.

Kauniit joulupallothan kruunaavat joulukuusen, niitä voi ripustaa vaikka ikkunalle ja todellakin jos haluaa näyttävän pöytäkoristeen, niin pallot lasivaasiin ja helposti kaunis jouluinen pöytä on valmis. Eri värisillä palloilla luo oman näköistä tunnelmaan ja kaunis lisä myös jouluisessa kattauksessakin. 

Lasivaasiinhan voi kerätä vaikka käpyjä, kiviä ja kukkavaasina kivan mallinen. Hyvin monikäyttöinen sisustukseen. 








.....niitä arjen pieniä kimmeltäviä hetkiä💛ja iloa joulukuun alkuusi!
- Päivi -


8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos❤️ Mukavaa joulukuun alkua sinullekkin!

      Poista
  2. Kaunista. Upea ostos. Tuohonhan voi kerätä vuoden mittaan erilaisia asioita. Kesällä voi tehdä vaikka keijuille kotimetsän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Niinpä ihastuin tuohon lasivaasiin, on hyvin moni käyttöinen ja soveltuu joka vuodenaikaan.

      Poista
  3. Kiva malja tosiaan .Minä olen yrittänyt vähän hillitä näitä ostoksia kun vievät ison tilan .Olen yrittänyt käyttää vain entisiä . Käpyjä minäkin käytän kattauksissa ja sisustuksissa mutta aina niitä samoja .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin nykyään ostoksissani, että pystyn hyödyntämään ostoja monessa muodossa. Kävyt ovat kyllä niin kiva luonnon oma silmän ilo😍

      Poista
  4. Kaunis maljakko ja kivat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ Tunnelmallista joulukuun alkua sinulle!

      Poista