03/12/2022

Jouluinen sisustus - pikku kuuset!

 Talvisen tunnelman kotiin saa tuoden metsän tuoksun sisälle. Kuusi on kaunis luonnon luomus loppuvuoden sisutuksessa. Kuusihan ei koristeita kaipaa ja toimii samalla pikkujoulukuusenakin. Lumisen tunnelman saa valkoisella spraymaalilla.

Meidän joulu saapuu vähitellen koriste kerrallaan tuoden mukanaan oman joulun tunnelmansa💗

 Meidän tontilla kasvaa useita pikku kuusen alkuja, valkkasin sopivan kokoisen ja asetin vesiastiaan. Suojaruukku somistaa kauniisti ja kuusihan on  yksinkertainen luonnonmukainen kodin silmänilo talviaikaan ja käpyjähän voi oksille vaikka koristeeksi sommitella. Käpyihinkin myös saa talvista ilmettä valkoisella maalilla. Odotellen sitten joulua, jolloin iso kuusi saapuu tupaan. 

Jokaisesta vuodenajasta löytää ne mielenkiinnon kohteet niin sisälle kuin uloskin. Odotan pakkasia, että saa tehtyä jäälyhtyjä ym. jäätaidetta ulos.
Käpysillä saa kaunista luonnon omaa rikkautta. Ostin vuosi sitten tähän huoneeseen huonekuusen, kaikki meni hyvin kesään asti, kunnes vein sen hetkeksi verannalle. Ja se oli ISO virhe, pudotti neulaset. Joten nyt täälläkin pihalta haettu pikku kuusi toivottamassa talven terveiset.
Ja kuusen oksien kätköihin piiloutui jokin pikku yllätys perheen pienemmille.Joulun ajatuksia ja onnen hippusia

- Päivi -


5 kommenttia:

 1. Kiitos❤️ joulunaika talven paras aika!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea tunnelma taas kuvissasi! Meillä täällä kaukana joulua tuo toistaiseksi vain iso, valkoinen monilatvainen joulutähti. Se oli ainoa aito kukka, jonka marketista löysin kaikkien tekokukkien joukosta. Parvekkeella on tosin asunnon omistajan jättämä erikoinen joulupuu eli ruskeaan saviruukkuun istutettu kolme oksaa, joihin on kiedottu jouluvalot ja ripustettu jo auringossa haalistuneita joulupalloja (kuinkahan monta vuotta lienevät siinä olleet kesät ja talvet?!). Mutta tänä vuonna ajattelin mennä periaatteella "vähemmän on enemmän". Mukavaa toista adventtia sinne Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa löysit marketista joulutähden.
   Teillä niin upeat maisemat avartuvat silmissänne🥰
   Nauti maisemista ja auringosta minunkin puolestani.
   Ihania hetkiä teille sinne kauas🤗 ja joulun tuloa.

   Poista
 3. Tosi kaunista ja jouluista.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista