26/07/2022

Kesäkirppis kierroksen jatkuvat!


Kesä on ollut antoisaa kirppis aikaa. On tullut kierreltyä monia kirppareita. Ja joka kerralla kiitollisin mielin löytänyt hyviä ja edullisia ostoja. Kirppareilla taas tuli käytyä ja kuinkas ollakaan nämä luonnonmateriaalit ja hempeät pitsikuosit kohtaavat minut aina. Pitsi/pajukori on juuri sopiva leipäkoriksi. Mieluinen ostos parilla eurolla. 

Kesän kiireetön aika, kun mieskin oli heinäkuussa lomalla. Tuli tehtyä aamupäivä brunssit useana päivänä, syöden joko sisällä tai ulkokatoksella. Viimeksi keittiössä häärätessäni brunssiin valmistui: keitetyt kananmunat, pekonit, nakit, lihapullat, nugetit, suolakurkkua, tuorekurkkua, salaattia, juustoja, leikkeleitä, erilaisia leipiä, margariinia, sulatejuustoa, hedelmiä ja appelsiini tuoremehua.  Aamupalan ja lounaan yhdistelmä sopii juuri lomalaisten elämään, kiireetön hetki päivän ruokailuun.  Sadepäivän kunniaksi ihana sytyttää myös kynttilät. Pikkuhiljaa joka puolelle verannalle, kuistille ja ulkokatokselle lyhdyt rantautuvat ja saavat valot iltojen hämärtyessä.
Uusi kaunis kori pääsi heti käyttöön!
Samalla kirpparikierroksella ostin eurolla ihanan luonnonmateriaalista tämäkin pelkistetyn kranssin oveen. Kaunis ilman somisteita. Ja loppukesästähän kuivakukkia voisi somisteeksi lisätä. Joskus sanonta  "vähemmän on enemmän" pitää paikkansa. Ruokailusta puheen ollen vielä olemme kesän aikana kierrelleet erilaisissa ruokapaikoissakin kirppiksien lisäksi. Ja nyt muutaman kerran käyneet elämämme ensimmäisen kerran Kiinalaisessa syömässä. Buffet pöydän monipuoliset antimet yllättivät todellakin. Maittavaa ja hyvää. Tuli myös maisteltua erilaisia sushia. Kesän parhaat pizzat tuli ehdottomasti tänä kesänä syötyä Nummelassa.  

Herkullisia kesähetkiä sinulle!

- Päivi -


10 kommenttia:

 1. Kirppiskierrokset ovat kyllä hauskoja ja mukavaa kesätekemistä :) Täytyy todeta vähän kateellisena, että enpä ole viitsinyt juuri brunsseja laittaa edes lomalla, mutta kun luin tuosta sinun brunssistasi, nousi vesi kielelle ja ajattelin, että onpas ihanaa 🤍 Ehkä joku viikonloppu sitten itsekin aktivoituisi. Ja niin suloinen tuo leipäkori 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä innostun niin hääräämään keittiössä, että hyvä kun maltan lopettaa.
   Ja taas välillä olen kirjaimellisesti niin laiska laittamaan ruokaa.
   Mietin kanssa, että viikonloppuna sunnuntai aamuna voisin taas valmistaa, kun pitempää löhöö sängyssä, niin kiireetön aamupäivä on ihan paikallaan ruokailunkin merkeissä.
   Kyllä onkin kesällä tullut kirppareita kierreltyä ja hyviä edullisia löytöjä tullut tehtyä.

   Poista
 2. Kesä ja kirppikset kuuluvat yhteen. Itse olen tänä kesänä ehtinyt tehdä liian vähän näitä löytöretkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikset ovat todellisia aarre aittoja. Olen varmasti tehnyt näitä löytöretliä
   sinunkin edestä😍 Mukavaa heinäkuun vika viikkoa💚

   Poista
 3. Brunssit ovat herkullisia,lomalla saa nauttia kaikista herkuista.
  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta kesä on lupa hemmotteluun ja herkutteluun.
   Sinulle myös viikkoosi aurinkoa ja iloa💛

   Poista
 4. Minulle mieleen myös nämä sinun löytösi vähemmän on enemmän mentaliteetilla. Miehellä alkaa kesäloma vasta reilun viikon päästä ja sitten pitää meidänkin vähän kierrellä Sushia myös ehkä syömässä. Meidän mielestä parhaat pizzat saa Pandorasta Ojamolta Lohjan jälkeen noin 2.5 km Virkkaan päin. Pihapuuhissa täällä edelleen mökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikko enää ja pääsette nauttimaan yhdessä elokuun iloista. Kiitti pizza paikka vinkistä, kun siellä ajellaan niin pitää poiketa. Nauti mökkeilystä ja ihanasta pihasta, kyllä siellä on niin mukava puuhastella ja ihastella.

   Poista
 5. Me harrastamme myös brunsseja kesällä, lomalla ja viikonloppuisinkin!!
  Ja ravintolaan kun Suomessa menemme, niin se on 90%.sti aina sushipaikka...
  Namskis... vaikka viihdyn ja rakastan näprätä ruoan kanssa, niin sushia en ole tehnyt kuin kerran itse, poikamme opastuksella... koin liian isotöiseksi!
  Käsittämättömiä kyllä nämä sinun kirpparilöydöt.... sinulla on kyylä niin kouliintunut sisustajan silmä ettei voi muuta kuin kateellisena ihailla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan nautittu kesä ruokailun helppoudesta. Ja innostuttiin nyt kovasti myös Kiinalaisesta ruuasta ja sushit ovat niin taidetta kerrassaan ja uunia hyviä erilaisia makuja. Itse totesin myös liian isotöisiä näprättäviä kotioloissa.
   Itse olen sanonutkin minulla alkaa olla harakan silmät, kun kirppareilla kiertelen heh! Nyt alkaa itsellä tulla se kun illat alkavat hämärtyä, niin lyhdyt ihan kuin itsestään laskeutuvat joka paikkaan!

   Poista