19/07/2022

Edulliset pihakirppis ostot!


Tänä kesänä on tullut kierreltyä monet kirpparit ja pihakirpparit. Varsinkin pihakirpparit ovat paras pala kesää ja tuoda kierrätyksen tärkeys esille näinkin.  Pihakirppareilla myyjä on aina paikalla  ja arvostan suuresti, että tuotteet on hinnoiteltu valmiiksi. Viime lauantaina paikkakunnalla eräs tuttavani järjesti kivan pihakirppis tapahtuman. Mukava lisä kaikkeen oli kaikkien kävijöiden kesken arvontana kaunis makramee pöllö ja oli tarjolla kahvia/teetä leipomuksen kera. Huokui kiva kesä tunnelma, vaikka sadetta oli päivälle luvattu.  Minua ei sateet haittaa, jos kyse on kirppareista.

Tein niin loistavat edulliset ostot nämä kaikki maksoivat vain 8,50. Ja minut tuntien kaikki löysivät kotoisan paikan. Yöpöydän lampun henki huokui niin valmiiksi tummien puuseinien, yöpöydän ym.  somisteiden taikaa, että asettui hyvillä mielin yöpöydälle.Kaunis tarjoilukori pääsi myös heti käyttöön kesäiselle piknik reissulle. Kaunis ilta ja maisemat💙
Olen himonnut meille isoa Riihimäen lasin karhu keittiötölkkiä. Ja onnekkaana sen pihakirpparilta löysinkin. Oli myynnissä ilman kantta, mutta omiin tarkoituksiini en tarvinnutkaan sitä. Mukava somiste keittiössä vaikka omenille ym. Tai vaikka ihana kerätä luonnonkukkia täyteen ja talvella leikkokukkia. Tämä tulee olemaan meillä sisustuksessa monessa muodossa. Ja syksyllä sujautan purkkiin valot. Voi ihanuus täydellinen löytö💓Altaanpatiolle olen etsinyt rautaista mustaa kukkatasoa. Ja kuinkas ollakaan tämäkin löytyi. Kukkatason saa pikkupöydäksi kätevästi lisäämällä pyöreän levyn tason päälle. Kukan alle lisäsin tarpeettoman mustan lautasen, joka tilapäisesti toimii tasona. Talveksi pääsee sisälle kukkatasoksi, monipuolinen löytö tämäkin. 

Joten kaikki nämä ihanuudet maksoi yhteensä vain 8,50. 

"Toisen roska on toisen aarre"💓 


Sopivan kokoinen ruukku mahtuu hyvin syvennykseen ja syksyllä myös voisi laittaa vaikka pyöreä lyhty somisteeksi.Aurinkoista viikkoa sinulle💛

- Päivi -


4 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt huippulöydöt edullisesti! Tuo musta kukkateline varsinkin on hieno löytö. Pihakirppikset kuuluvat kesään ja itse olin juuri sellaisella myymässä, mutta sateesta johtuen ei juuri ollut väkeä liikkeellä. Olisin halunnut vanhasta tavarasta eroon, hinnoilla ei niin väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä oli mieluiset löydöt ja todella edullisesti!
   Kirppikset ovat niin parhautta, koskaan ei tiedä minkä aarteen löytää.
   Harmi, kun sade siellä vähensi väkeä kirpparilla.
   Leppoisaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Hyvät ja edulliset löydöt! Mullakin on iso Karhu-purkki, joka sisältää jämälankakeriä.
  Terveisiä Rovaniemeltä, jossa on tänään sekä satanut, että paistanut. Oli sateenkaarikin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa kiitos terkuista!. Taivaalle eilen katselin, olit jo Jyväskylän kohdalla,
   kun minä taivasta katselin. Kaikkea hyvää sinulle sinne, äidillesi terveisiä ja voimia!
   Samoin täällä kelit olleet samanlaiset.
   Kiva sinullakin on karhu-purkki, kivasti sitä voi hyödyntää moneen tarkoitukseen.

   Poista