17/07/2022

Elämää saaressa💙

 

Järven sinisyys, hiljaisuus, veden ympäröimä valtakunta saa minussa heräämään luonnonlapsen heittäytymisen. Unohtuu kiire ja hoppu. Rakastan vilpittömästi ympärillä olevaa, huoleton ja välitön olo valtaa mielen. Voi halutessaan mennä aittaan vaikka ruokalevolle tai lukuhetkeä pitämään.

Saunan piipusta tupruttava savu, rannassa iloiset uimarit, laiturilla innokkaat kalastajat, täällä kaikki päivät ovat erilaisia. Grillissä valmistuu grilliherkut, savustuspöntön tuoksu hivelee nenään niin itseään kuin myös muita veneilijöitä vesillä.

Ilta-auringon ihanuus kalastus reissulla ja päättää päivä kauniiseen iltataivaan väreihin. Aamuauringon ilo herätessä. 


Perinteisesti mökkireissu saareen alkaa rannasta keräämällä kimpun luonnonkukkia tuliaisiksi rappusille tonkkaan.
Nautitaan kesän silmäniloista🌸


Lapsenlapset viettämässä kanssamme saarielämää, yhteiset hetket ovat päivien valo. Lasten nauru ja ilo tarttuu kaikkiin. Kalastuksen ja uimisen lisäksi kohokohtana grillailut ym. yhteiset hetket💓niin retkeillen mantereella ja saaressa. Ja parasta on lettukestit saaressa illalla. Kanttarelli satoakin saatiin, valmistui maittava kastike oman maan pottujen kera. Nautitaan kesän antimista.


Järvellä keli on aina erilainen välillä tuulee, tyyntä, poutaa, sataa, pilvinen taivas, pilvetön, ukonilman tuntua. ( en ole ukkosen ystävä, silloin halu olla mantereella kotona ainakin silloin, jos olen saaressa yksin)


Tartu hetkeen💚 Nauti kesäniloista!

- Päivi -  


8 kommenttia:

 1. Kauniisti olet kuvaillut saaripäivän ihanuuden ja kuvat täydentävät tunnelman 🤍 Ihania hetkiä ja mukavaa kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💙 kesä on nautintoja, iloja ja vihreyttä. Ilon hetkiä ja
   muistoja.
   Sinulle myös kauniita kesähetkiä💚

   Poista
 2. Tunteita ja tuoksuja, ihanaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💙 juuri niitä, näitä iloja kerään sydämen
   sopukoihin talven polttoaineeksi.
   Hyvää matkaa Ro reissun❤️

   Poista
 3. Veden äärellä jotenkin rauhoittuu. Mökkeily voi olla rauhoittavaa tai sitten ei :) Minulla tulee aina lopulta pitkästynyt olo.
  Kantarellejakin tosiaan on jo! Nyt on satanutkin useasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi on jotenkin itselle voimaannuttava elementti💙
   Saaressa unohdan kaikki kotityöt ja otan relax!..se on vähän ,kun toinen maailma. Itselle tulee myös välillä myös, että jotain pitää tehdä, jotenkin kummasti keksin sitä tekemistä. Ja koti lähellä niin välillä voi mennä kotihommiin ja veneillä takasin.
   Nyt täälläkin vasta kanttarellit nostivat päänsä esille.

   Poista
 4. Kauniita kuvia / rentouttavia maisemia 💙

  VastaaPoista