09/07/2022

Verannasta tilavampi

 

Järkkäilin verannan uuteen uskoon tilaa kaivaten lisää. Kesäaikana veranta on kovassa käytössä. Ja aiempi järjestely oli ahdas, koska pöytä oli kulkemisen tiellä. Uima-altaalla on ollut sen verran tunkua helteillä, niin pieniä kuin isompiakin uimareita. Verannalla yleensä vaihdetaan uikkarit ja jätetään vaatteet/pyyhkeet, niin tilan tuntua kaipasin lisää. 

Ekotuolin siirsin viime kesän tapaan seinustalle, rahin ja kukkasten kera. Sohvan altaan puolelle ja pöydän kokonaan pois kulkuväylältä, löysi paikkansa sohvan päädystä. Sopiva taso kukille ym. tarjottaville.Uskomattomat helteen ovatkin olleet viimeaikoina. Minä kesäihminen olen kaivannutkin jo hiukan lämpötilojen laskua ja vesisadetta, jota nyt  saimmekin. 
Iso aurinkovarjo on ollut tarpeen keskipäivän kuumilla ilmoilla.
Kukat ovatkin olleet osaksi helteisellä ajalla verannalla katveessa johonkin aikaa päivästä edes, mutta vettä on saanut kannu tolkulla kantaa kukille ja kasveille. 
Verannan sohvalla viihdyn lukemassa kirjoja ja lehtiä monesti kahvi-tai teekupposen kera. Mukava oleskelupaikka keväästä syksyyn.
Mukavia kesäpuuhasteluja sinulle🌻
- Päivi -


4 kommenttia:

 1. Viihtyisää ja leppoisaa kesäoleskelua :) Ja kissa piilossa kukan takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, otan tästä kesästä kaiken irti💛
   Mukavia kesähetkiä sinullekkin!

   Poista
 2. Kyllä näissä näkymissä kelpaa oleskella kupposen jos toisenkin kera...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💛 otan kesästä kaiken ilon irti🌼
   Ja säilön talven varalle sydämen sopukoihin polttoaineeksi.

   Poista