03/07/2022

Kaunis paikka - suosittelen!

 

Kesä ja aurinko 💛 Kesän ensimmäinen kesä reissumme tehtiin hääpäivämme merkeissä. Pääpainomme oli maalaismaisemat ja paikka missä emme ole ennen käyneet. Joten suuntasimme kohteeksi Etelä-Pohjanmaa Kauhavan Alahärmässä sijaitsevaan monitoimipuistoon PowerParkiin.  Alueella on huvipuisto, liikekeskus, hotelli, kaksi leirintäaluetta mökkeineen, ravirata, Euroopan suurin kartinghalli, Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit ulkokarting-rata, ratsastuskeskus sekä elokuvateatteri. 

Kauniit puitteet kaiken ikäisille matkailijoille. Mahdollisuus pulahtaa uima-altaalle. MInut tuntien tuollahan minäkin pulikoin. 
Satumaisen kauniit rakennukset suoranaiset houkuttelevat majoittujia, huoneissa ilmastoinnit, mukava yöpyä helteisilläkin ilmoilla. Maittava monipuolinen aamupala/ruokailut upeassa salissa.


Me jotka rakastamme pärinää ja pörinää, niin pääsimme myös katsomaan tractor pulling eli trakrorivetokisoja.  PowerParkissa järjestetään monipuolisia tapahtumia ympäri vuoden.


Altaalla uimisen jälkeen istuttiin hotellihuoneen parvekkeelle katsomaan ulkokarting-rata ajelua.  
Upea iso suihkulähde solisi kaikkien iloksi. Todella kaunis!
Huvipuistolaitteisiin kuuluvat muun muassa Suomen suurin puuvuoristorata, Suomen korkein maailmanpyörä ja 400 metriä pitkä vuoristorata.

Maisemia ihaillen kävelimme kauppakeskukseen pizzalle. Ja illalla iskikin sitten kunnon ukkosmyräkkä ja sadekuurot.  Vettä satoi niin älyttömästi ja jyrisi, että hotellille pääsimme ystävällisen pariskunnan kyydillä, jotka olivat menossa samaan hotelliin.


Pohjanmaan kaunista lakeutta ja vehreää maataloutta. Iloa silmille💚 Matkalla nappasin kuvia, rakastan maalaismaisemia. 
Kesähetkistä nauttien💚 suven iloja viikkoosi!

- Päivi -


6 kommenttia:

 1. Me ollaan käyty kanssa muutaman kerran tuolla huvipuistossa ja oheisjutuissa. Miesväki ajoi sisä- ja ulkoradoilla. Yhtenä vuonna oltiin asuntovaunun kanssa leirintäalueella. Se oli muistaakseni aika pienikokoinen ja päästiin juuri ja juuri viimeisinä aidan sisäpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva teille tuttu kohde. Mietinkin missä kohtaa siellä näin
   karavaanari alueen, taisi olla siellä kun käveltiin kisoja katsomasta pois.
   Niin laajalla alueella oli kaikkea.

   Poista
 2. Oli varmasti hieno hääpäiväreissu! Ja maisemat matkan varrella niin kauniita kuin vain Suomessa voi olla.
  Power Parkin pihalla ollaan kerran käyty kääntymässä, mutta koska ei olla kumpikaan huvipuistoihmisiä, ei menty pitemmälle. En muista, oliko silloin vielä kauppakeskusta tuolla, mutta kauniit rakennukset ja suihkulähde sekä uima-allas täydentävät paikan tarjontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiìtos oli kyllä monipuolinen paikka..Kerrassaan kiva reissu.
   Minäkin nautin niin kesän maalaismaisemista ja luonnon vihreydestä💚
   Nautitaan kesän iloista!

   Poista
 3. Mikä ihana HÄÄpäivä! Onnittelut... pohojanmaanlakeudet on kyllä omaa luokkaansa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ Sydän jätti jälkensä noihin maisemiin,oli ihana reissu🥰

   Poista