03/03/2022

Kevät uutta💚


Ihana kevään tulo ja kaikki sen tuomat innostukset,ideat ja toteutukset. Palava halu tehdä jotain uutta. Ihan pienillä sisustus asioilla saa jo paljon luotua erillaisuutta,ei todellakaan tarvitse koko huonetta uusia. Kevät on kuin pesänrakennusta tulevaan kesään, jota aina niin innolla odottaa talven jälkeen. Vaikka talvista vielä onkin,niin kevät mieleltä on hyvä jo herätellä.

Uusia sisustus tyynyjä,kun harkitsee ostavansa. Ensin onkin hyvä kaupasta katsoa onko millaisia tyynynpäällisiä myytävä. Näin hyödyntää vanhat tyynyt,eräälaista kierrätystä tämäkin. Itse bongasin paikallisesta kaupasta alesta juuri haluamani valkoiset tyynynpäälliset.  Olisin ommellut päälliset,mutta juuri sellaista sopivaa kangasta kotona ei nyt tähän hätään löytynyt. Ulkokalusteisiin ompelen uudet päälliset tyynyihin harmaasta kankaasta.

Meidän kevät sisustus sävyt pysyvät neutraali väreissä harmaa,valkoinen ja beige. Viherkasveilla vihreyttä ja leikkokukilla värejä.

Uutta kevät päivitystä sai minun vartalotyyny,joka on ollut todellinen super ostos viime vuonna. Yön aikana asennon vaihtaminen on vähentynyt,nukun paremmin,niska/hartia vaivasena myös hyvä apu kipuihin.

 Monet Vallilan tyynynpäälliset minulla jo onkin niin Kotikulta valikoimasta löytyi tämä kiva vaaleanharmaa väri.  ( ei kaupallista mainosta )








Kevään tuloon liittyy tottakai ihanat tulppaanit. Ne suorastaan ammentavat kevät iloa kaupan kukkaosaltolla,joka onkin sopivasti matkan varrella, kun kauppaan kävelee. Sillä ohikulku kävelyllä usea viherkukkakin on halunnut ostoskärryyni mukaan. 

 Tulppaanit kauniilla väreillään ovat arjen piristys🌷

 Nuppusena,kun ostaa kestävätkin pitempään ja ennenkun vaasin laitan niin katkaisen veitsellä pienen siivun vinosti varsista. Ja aika viileän veteen ja lisään vähän vettä tarpeentullen. Aika janosia tuntuvat olemaan. Itse olen lyhentänyt varsia kasvaessaan pituutta. Vähäisessä vedessä eivät niin äkkiä virahda pituutta.



Kevään joka vuotinen minun perus juttu on,että pakastimen tyhjennys. Hyödynnetään marjat mitä on vielä tarjolla. Ei osteta uusia ruokia ennenkun koko kaappi on tyhjä.

Niinpä olenkin viime aikoina innostunut tekemään smoothieita. Marjoja,hedelmiä,jugurttia ja mitä milloinkin on tarjolla.

 Hyödynnetään marja vitamiinit🥰




Kevät ajatuksia sinulle🌻
- Päivi -

13 kommenttia:

  1. Ihania ja innostavia kuvia ja vinkkejä <3 Näin keväällä tekee todellakin mieli laittaa kodin sisustukseen uutta ilmettä. Minullakin on pakastimen tyhjennys erityisenä huomion kohteena ruokaa laittaessani. Aurinkoisia maaliskuun päiviä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kevät on niin uusien ideoiden aikaa💚
      Ja voin kertoo pakasteesta on mielenkiintoista löytää mitä sinne onkaan vuoden sisällä kätkenyt😂
      Aurinkoa päiviisi🤗

      Poista
  2. Kovasti koitin etsiä kuvista sitä vartalotyynyä, mutta en löytänyt. Erään ystävättären luona oli sellainen. Jos voisin vapaasti valita värit kotiini, niin aika samoilla menisin kuin sinä.
    Itse tyhjennän juuri jääkaappia ennen tulevaa reissua. Ei sinne eilisen jälkeen enää paljoa jäänyt. Pakastin on (onneksi) täynnä.
    Minäpä laitan sinulle sunnuntai-iltaisen lennon lähtöajan, niin voit taas sitten katsella taivaalle... ;)
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähtö su 6.3. klo. 19:35 😊

      Poista
    2. Hih tuo vartalotyyny onkin maastoutunut kuviin uudessa harmaassa sävyssään. Juku tyyny on ollut kyllä huippu osto.
      Oi juku sinulla ilta lento🤗,täytyypä taivaalle ilta hämärässä heilutella sinulle❤
      Sinulla onkin nyt loppuviikko pakkailua reissuun.
      Nauti myös loppuviikko auringon ihanuudesta💛
      Piristää kummasti tuo mollukka!

      Poista
  3. Ihan totta, kukat tuo sen kevään.Narssissiruukut on minullakin huomisen ostoslistalla. Sitten koittaa kevät minullekin. Kuule , minulla on mustarastaspariskunta vallannut kuistin. Muuutama yö sitten se oli tunkenut itsensä yöunille maton sisään. Olin heittänyt paksun puuvillamaton korituolille huolimattomasti niin rouva mustarastas oli siellä sisällä. Ihanaa aurinkovoimaa😁 sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kevät kukat ovat niin parasta🌷
      Minäkin kyllä haen narsisseja,ne keltaisuudella hurmaa aivan täysin.
      Oi,miten söpöstä mustarastaat ovat sinun hellässä huomassasi😍
      Voin niin kuvitella,kun ovat majoittuneet maton
      alle. Heilläkin taitaa olla kevättä rinnoissa.
      Aurinkoa loppuviikkoosi💛

      Poista
  4. Kivasti olet tyynyillä taas sisustanut. Minäkin aloin nyt vaihtamaan multia kukille ja jatkuu vielä. Sitten alkaa muu siivous ja ikkunat ajattelin pestä mutta jättää vielä ulkopuolelta pesemättä. Sitten verhojen ja mattojen vaihtoon. Näin se meilläkin alkaa. Ihanat tulput, minä en ole vielä saanut yhtään kimppua tuotua kotiin. Olen etsinyt huone- esikkoa mutta sitä en ole vielä mistään löytänyt. Pakastimen tyhjennys on meilläkin alkanut mutta kun niitä on kolme ei ne ihan heti tyhjene. Tuo smoothien teko minunkin pitää aloittaa nyt on tullut syötyä pitkään marjakimaraa vähän kohmeisena tai sitten maitorahkan kanssa.
    Hyvää loppuviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti,ihania kevät puuhaasteluja sinullakin ollut🥰
      Auringonpaisteessa täällä myös tuli huomattua,että ikkunoille olisi myös jotain tehtävä🤦‍♀️
      Nam marjakimara vinkistä🤗
      Aurinkoa loppuviikkoosi ja mukavia puuhailuita!

      Poista
  5. Kauniita sisustus kuvia,minä tykkään myös sisustaa kotia keväällä,
    tulppaanit on kauniita. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🥰
      Kevät on niin innoittavaa aikaa!
      Aurinkoista viikonloppua sinullekkin💛

      Poista
  6. Kauniilta näyttää makkarissasi! Vartalotyynyä olen monesti miettinyt, kun olen itsekin kääntyilijä ja pyöriskelijä.
    Aurinkoista maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤
      Suosittelen suuresti vartalotyynyn ostoa.
      Itselläni loppu hyörimiset, kun tyyny tuli.
      Aurinkoa sinullekkin ja mukavia keväisiä puuhasteluja💚

      Poista