09/03/2022

Aitan keväinen uusi ilme 💚

 

Kaupallinen yhteistyö REVOEL https://revoel.com/fi

Aitan hämärä tunnelma suoraansanoen kutsuu istahtamaan alas ja tarttumaan hetkeen. Miten viihdynkään näiden jykevien seinien sisällä,vanhat hirret huokuvat omalaista tunnelmaa.

Kierrätystä unohtamatta  roskalavalöytönä löysin sopivan pienen pyöreän pöydänkin. Nyt on kiva istahtaa nauttimaan kuppi kuumaa ja pöydällekkin mahtuu kaikki tarpeellinen.

 

 

Aitassa on aina kynttilät.  Jotenkin niin paras hetki istua täällä kynttilän valossa ja tunnelmassa. Itselle paikka on kuin "lataamo". Istu alas ja unohda kaikki muu hetkeksi💓

 

Tottakai tunnelmassa mukana  REVOEL kynttilät  https://revoel.com/fi/blogs/revoel-blog/esimmaiset-revoel-kynttilat  Tuoksuina raikas ja virkistävä "Feel Energized" mandariini ja houkutteleva "Sweet Elegance" vanilja. Kauniissa lasipurkissa luovat kaunista valoa miedon tuoksun myötä.  Lasipurkit kynttilöistä kierrätän aittaan uusiokäyttöön muistoksi.

Kynttilät on tehty Helsingissä pienyrittäjien voimin intohimolla,inspiraatioilla ja rakkaudella💓 Raaka-aineessa on käytetty 100% luonnollista Saksalaista rypsiöljyvahaa,joka on biohajoavaa ja vegaanista. Lisäksi rypsiöljyvaha ei vapauta myrkkyjä kynttilöiden palaessa. 

REVOELIN perusasioita ovat ekologisuus ja hyvinvointi. Heidän tuotteittaan ovat myös uima-asu- ja urheiluvaatteet. Tuotteissaan on käytetty 90% kierätettyjä materiaaleja,mukaan lukien kankaat,etiketit,tarrat ja pakkaukset.  https://revoel.com/fi  Laadukasta,taidokasta,persoonallista,värikästä ja innoittavaa! Suosittelen💓

 


Kynttilöiden ja kuuman glögin myötä täällä istuskelisi vaikka kuinka kauan. Kesän kaipuu ajatuksissa,jolloin aamulla hilppasen yöpaita päälle aamukahville tai teelle tänne. Nukun öitä ja luen sohvalla kirjaa ja lehtiä.

Kevään aikana aitta sai tilavamman sisustuksen. Veimme toisen sängyn pois ja jäi vaan levitettävä vuodesohva nukkumapaikaksi. Tuli enemmän tilaa ja kivempi kokonaisuus. 








Iloiset terveiset loppuviikkoosi ja aurinkoa päiviisi💛

- Päivi -

 

11 kommenttia:

  1. Tunnelma kohdillaan näin tämmöisenä aikana, kun on hyvin epävarmaa meidän kaikkien turvallisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤
      Niinpä jostain on se ilo ja onnellisuus otettava
      tälläsenä aikana.
      Iloa viikkoosi!

      Poista
  2. Samoin sinulle! Aurinko paistaa täydeltä terältä :) sinä se osaat etsiytyä tuollaisiin tunnelmahetkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sartsa❤
      Minä jotenkin sujuvasti luikahdan näiden tunnelmieni pariin😂

      Poista
  3. Ihastuttava aitta-lataamo! Osaat tehdä tunnelman paikkaan kuin paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle❤
      Iloa ja aurinkoa loppuviikkoosi!

      Poista